Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Καταλογισμός 800.000 Ευρώ!!! σε πρώην Δήμαρχο της Π.Ε. Κοζάνης ως υπαίτιο ελλείμματος

Μια υπόθεση βόμβα απασχολεί τις τελευταίες ώρες την αυτοδιοικητική σκηνή της περιοχής, καθώς με πόρισμα που έφτασε στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΔήμουΚοζάνης, ζητείται η βεβαίωση ποσού ύψους 800.000 Ευρώ!!! κατά της ιδιωτικής περιουσίας πρώην Δημάρχου Καποδιστριακού Δήμου.

Η υπόθεση αναμένεται να ταρακουνήσει ιδιαιτέρως αυτοδιοικητικά και πολιτικά πρόσωπα, καθώς πρόκειται για καταλογισμό…

τεράστιου ποσού σε πρώην Δήμαρχο που σύμφωνα με το πόρισμα είναι «υπαίτιος δημιουργίας ελλείμματος που διαπιστώθηκε στην οικονομική διαχείριση του πρώην Δήμου κατά το χρονικό διάστημα των οικονομικών ετών 2000-2007″.

Σύμφωνα με το πόρισμα ο Δήμος Κοζάνης καλείται να βεβαιώσει υπέρ του το ποσό των 800.000 Ευρώ, από την ιδιωτική περιουσία του πρώην Δημάρχου, ο οποίος φέρεται να μην αξιοποίησε ορθώς χρηματικά του Τοπικού Πόρου ύψους 370.000 Ευρώ. Το ποσό με τις προσαυξήσεις αγγίζει τις 800.000, με τον πρώην Δήμαρχο να έχει βεβαίως το δικαίωμα έφεσης εντός των επόμενων 30 ημερών.

 

Πηγή: Kozanimedia.gr

 

Σχόλιο greveniotis.gr: Λέτε να απασχολήσει και τα Γρεβενά τις επόμενες μέρες ανάλογη περίπτωση; Τι γίνεται με τις υποθέσεις που ελέγχονται για τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους; Tα πορίσματα πότε θα δοθούν στη δημοσιότητα;