Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Αιχμηρές για την παρουσία Αυτοδιοικητικών στην υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες

O πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, για την παρουσία του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας στους Ψαράδες: «H αυτοδιοίκηση πρέπει να σηκώσει ψηλά τη σημαία. Όσοι δεν μπορούν γιατί είναι βαριά η σημαία, να τους ξεκαθαρίσουμε και να τους ξεχωρίσουμε»

 

O πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, από το συλλαλητήριο στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου, για την παρουσία του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας στους Ψαράδες: «H αυτοδιοίκηση πρέπει να σηκώσει ψηλά τη σημαία. Όσοι δεν μπορούν γιατί είναι βαριά η σημαία, να τους ξεκαθαρίσουμε και να τους ξεχωρίσουμε».

«Καρφιά» κι από τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Φ Κεχαγιά, για την παρουσία του Περιφερειάρχη στην υπογραφή: «Δε με ενδιαφέρουν τι κάνουν κάποιοι άλλοι. Εγώ νιώθω πατριώτης» 

«Καρφιά» κι από τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Φ Κεχαγιά, για την παρουσία του Περιφερειάρχη στην υπογραφή: «Δε με ενδιαφέρουν τι κάνουν κάποιοι άλλοι. Εγώ νιώθω πατριώτης», ανέφερε χαρακτηριστικά, πριν από λίγο, από το συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας για το ονοματολογικό των Σκοπίων, στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου.

Δήλωση «καταπέλτης» του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σ. Αδαμόπουλου για την παρουσία του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη στην υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες: «Η πρότασή μας ήταν να μην παρευρεθεί ο Περιφερειάρχης. Είναι ντροπή για την Δ. Μακεδονία. Έτσι έκρινε, έτσι έκανε» (Βίντεο)

Είναι βέβαιο πως η αυριανή μέρα στο συνδυασμό του Περιφερειάρχη Δ. Μακεοδνίας Θ. Καρυπίδη δεν θα είναι ίδια κι αυτό είναι απολύτως διακριτό τόσο από τις δηλώσεις που γίνονται στο παρασκήνιο, όσο και δημόσια, από μέλη της παράταξής του στο περιφερειακό συμβούλιο. Πριν από λίγο, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Σωτήρης Αδαμόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου του δήμου Πρεσπών, στο συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας για το ονοματολογικό των Σκοπίων, ερωτηθείς για την παρουσία του Θ. Καρυπίδη στην τελετή υπογραφή της συμφωνίας στους Ψαράδες, ανέφερε: «Η πρότασή μας ήταν να μην παρευρεθεί ο Περιφερειάρχης. Είναι ντροπή για την Δ. Μακεδονία. Έτσι έκρινε, έτσι έκανε».

E. Παναγιωτίδου, περιφερειακή σύμβουλος: «Ντροπή σε όποιον αιρετό της αυτοδιοίκησης βρέθηκε στην υπογραφή εκπροσωπώντας τον εαυτό του και μόνο. Ντρέπομαι που κάθομαι στα ίδια έδρανα μαζί σας. Εθνικοί προδότες της καρέκλας!»

Με ανάρτησή της στο facebook, συνοδευόμενη από μια φωτογραφία από το συλλαλητήριο στο στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου του δήμου Πρεσπών, η ανεξάρτητη περιφερειακή σύμβουλος, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και πρώην μέλος της παράταξης «Ανατροπή – Δημιουργία», Ελισάβετ Παναγιωτίδου, αναφέρει: «Οι διαχωριστικές γραμμές μπήκαν για άλλη μια φορά . Ο λαός και η εξουσία. Ελικόπτερα, μερσεντές και ματ για να εκπροσωπήσουν ποιους; Εμας! Ντροπή σε όποιον αιρετό της αυτοδιοίκησης βρέθηκε στον υπογραφή εκπροσωπώντας τον εαυτό του και μόνο. Ντρέπομαι που κάθομαι στα ίδια έδρανα μαζί σας. Εθνικοί προδότες της καρέκλας!»

πηγη: kozan.gr

Δείτε ακόμα