Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συνάντηση Προεδρείων Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων με ΓΑΔΠ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Μετά από πρόσκληση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας Ταξίαρχου κ. ΧΟΝΔΡΟΥ Βάιου, πραγματοποιήθηκε κοινή συνάντηση με τα Προεδρεία των Ενώσεων μας καθώς και της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Δυτ. Μακεδονίας, η οποία είχε ως κύριο θέμα την ενημέρωση – ευαισθητοποίηση των γονέων αστυνομικών και των παιδιών τους όσον αφορά την ασφαλή….

πλοήγηση στο διαδίκτυο, στα πλαίσια της καμπάνιας που ξεκίνησε η Ελληνική Αστυνομία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο (5 Φεβρουαρίου).

    Κατά την επίσκεψη, μας διανεμήθηκε ψηφιακό υλικό (CD) που καταρτίστηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας το οποίο περιλαμβάνει σχετικά βίντεο (spot), συμβουλές και άλλες χρήσιμες  πληροφορίες ώστε αυτό να προωθηθεί με τον καλύτερο τρόπο στα μέλη μας, ενώ αποφασίσθηκε να συνδιοργανωθούν σχετικές με το θέμα Ημερίδες σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα της Δυτικής Μακεδονίας κατά τις οποίες αστυνομικοί και συμπολίτες μας θα μπορέσουν να ενημερωθούν για αυτό το πολύ σοβαρό και ουσιαστικό ζήτημα.

   Κατόπιν αυτού συγχαρήκαμε τον κ. Γενικό για την πρωτοβουλία του αυτή που πέρα από το υπηρεσιακό έχει κυρίως κοινωνικό αντίκρισμα, αλλά και για την τεράστια επιτυχία της πρόσφατης επ’ αυτοφώρω σύλληψης τρομοκρατών μετά από ένοπλη ληστεία καθώς και για την υποδειγματική διαχείριση της σοβαρής αυτής υπόθεσης από τους συναδέλφους όλων των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών που προΐσταται.

    Πέραν αυτών, κατά τη συζήτηση τέθηκαν υπ’ όψιν του όλα τα σοβαρά εργασιακά ζητήματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς της Δυτ. Μακεδονίας με προμετωπίδα το ζήτημα των συνεχιζόμενων μετακινήσεων στον Έβρο που τείνουν να πάρουν μόνιμο χαρακτήρα, της αναδιάρθρωσης των Υπηρεσιών και των σοβαρών προβλημάτων των υλικοτεχνικών υποδομών με κυρίαρχο την απαράδεκτη στασιμότητα στην κατασκευή των νέων Αστυνομικών Μεγάρων Γρεβενών και Καστοριάς.

 

 

 

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Δ.Σ. ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Χρήστος ΤΡΙΓΩΝΗΣ

Θωμάς ΝΑΤΣΗΣ

Αθανάσιος ΓΚΛΑΒΙΝΑΣ

Ιωάννης ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ