Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων

Πρόσφατα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μαζί με τη ΝΔ, ψήφισαν στη Βουλή την αντιδραστική τροπολογία της κ. Γεροβασίλη, για την “αξιολόγηση” των δημοσίων υπαλλήλων. Τροπολογία που αφορά και τους υπαλλήλους των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Με την τροπολογία αυτή εντείνεται από την μεριά της κυβέρνησης ο εκβιασμός απέναντι στους δημοσίους υπαλλήλους. Η κυβέρνηση επιχειρεί να διαιρεθούν και να «φαγωθούν» οι υπάλληλοι μεταξύ τους, επιδιώκει την εξαγορά συνειδήσεων και την ποδοπάτηση της αξιοπρέπειας των εργαζομένων. Απειλεί με τιμωρία όσους συμμετέχουν στην υλοποίηση των αποφάσεων των συνδικαλιστικών τους οργάνων και παίρνουν μέρος στην απεργία-αποχή.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας με ομόφωνη απόφασή του στις 13-06-2017, έπειτα από πρόταση του Συλλόγου υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει στην εφαρμογή του νόμου για την “αξιολόγηση”, αποκαλύπτοντας τους αντεργατικούς σκοπούς που προωθεί.

Επειδή αυτές τις στιγμές μεγαλώνουν οι πιέσεις και οι εκβιασμοί.

Επειδή αυτές τις στιγμές διάφοροι ισχυρίζονται ψευδώς ότι οι περισσότεροι σύλλογοι έχουν παραδώσει τα έντυπά τους.

Επειδή είναι ανάγκη η κατάπτυστη τροπολογία να ακυρωθεί στην πράξη.

Καλούμε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας άμεσα να δηλώσει και να επιβεβαιώσει δημόσια ότι δεσμεύεται από την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και ότι θα την εφαρμόσει.