Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ημερίδα καρδιολογίας διοργάνωσε ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης

Ημερίδα καρδιολογίας με θέμα: «Αρτηριακή υπέρταση», πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 17 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης. Την ημερίδα διοργάνωσε ο ομώνυμος σύλλογος, ενώ ομιλητής ήταν ο ειδικός καρδιολόγος, γιατρός Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης, Κώστας Κυρατλίδης. Η υπέρταση είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε και εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τους κυριότερους παράγοντες πρόκλησης στεφανιαίας νόσου, εγκεφαλικού επεισοδίου, καρδιακής ανεπάρκειας και νεφρικής ανεπάρκειας.

Θανάσης Τέγος – kozan.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης « Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» Πραγματοποίησε Εκδήλωση ενημέρωσης των μελών και φίλων του Συλλόγου την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 στην Αίθουσα του Συλλόγου Σ. Μπλιούρα 2 έναντι Αγ.Νικολάου με θέμα την Αρτηριακή Υπέρταση. Ο ομιλητής ειδικός καρδιολόγος γιατρός της καρδιολογικής κλινικής του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης ΚΥΡΑΤΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ αναφέρθηκε με λίγα, απλά και κατανοητά λόγια στις αιτίες που προκαλούν την υπέρταση τους κινδύνους και τους τρόπους αντιμετώπισης της.

 Στην συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις που τέθηκαν απ’ τους δεκάδες παρευρισκομένους.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Λότσιος και αφού ευχαρίστησε τον κ Κυρατλίδη για την αποδοχή της πρόσκλησης είπε πως ο Σύλλογος στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του εντάσσει και τις ενημερώσεις θεμάτων υγείας και αντιμετώπισης κινδύνων από παθολογικά αίτια.

Επίσης τόνισε ότι αφουγκραζόμενοι τα μέλη και τους φίλους μας θα πραγματοποιούμε ανάλογες εκδηλώσεις ενημέρωσης επίκαιρων θεμάτων γενικότερου ενδιαφέροντος.

Τέλος ανακοίνωσε τις επόμενες δραστηριότητες οι οποίες είναι: Η συμμετοχή της χορευτικής ομάδας στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στην κεντρική πλατεία Γρεβενών το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017, την συμμετοχή του Συλλόγου στην εγγραφή της Εκπομπής της ΕΤΡ ¨ το αλάτι της γης ¨ με θέμα τη μουσικοχορευτική παράδοση των Γρεβενών την Τετάρτη 29 Μαρτιου 2017 και την βαφή των πασχαλιάτικων αυγών ¨Περδίκες¨ την Τετάρτη 5 Απριλίου στην αίθουσα του Συλλόγου.          

 

Για το Δ.Σ

                          Ο Πρόεδρος                                                                                          Ο Γραμματέας

                  Αθανάσιος Λότσιος                                                                                Δημήτριος Μπουκάλης 

 

 

Δείτε ακόμα