Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

«Καταπέλτης» η Ελισάβετ Παναγιωτίδου κατά του Θ. Καρυπίδη (video)

Βαθαίνει το «ρήγμα», όπως φαίνεται, στη σχέση μεταξύ της απερχόμενης Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Ελισάβετ Παναγιώτιδου και του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, Θοδωρή Καρυπίδη. Με σημερινή της συνέντευξη στο Ράδιο Φλώρινα (radioflina.gr), η κα. Παναγιωτίδου, όχι μόνο δε «χαμηλώνει» τους τόνους, σε σχέση με την χθεσινή, αρχική, μέσω facebook, τοποθέτησή της, αντιθέτως έριξε περισσότερο «λάδι» στη φωτιά. «Γνωρίζαμε ότι στις επιλογές του Περιφερειάρχη δεν έπαιξε ποτέ ρόλο η προσπάθεια, η κατάρτιση και η γνώση, αλλά οι ανύπαρκτες εσω-παραταξιακές ισορροπίες που επιδίωκε να κρατήσει. Ανήθικη η στάση του Περιφερειάρχη απέναντί μου», ανέφερε, συμπληρώνοντας, πως, η στάση του αυτή δικαίωσε και τις κριτικές που υπάρχουν από την αντιπολίτευση, σχετικά με τους χειρισμούς και την πολιτική τοποθέτηση του Περιφερειάρχη, απέναντι στους συνεργάτες του. Η κα. Παναγιωτίδου, χρησιμοποιώντας ακόμη πιο σκληρή γλώσσα, δε δίστασε να προβλέψει και την ήττα του συνδυασμού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Καρυπίδης έκανε, πραγματικά, μια ανατροπή. Εγκαθίδρυσε, με την επίφαση της διαβούλευσης, έναν πρωτόγνωρο κώδικα πολιτικής ηθικής, επιβεβαιώνοντας την αίσθηση του κόσμου ότι όσο πανηγυρική ήταν η νίκη αυτού του συνδυασμού, άλλο τόσο πανηγυρική θα είναι και η ήττα του.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, είναι προφανές πως η κα. Παναγιώτιδου, δύσκολα θα παραμείνει στην παράταξη του κ. Καρυπίδη.

Δείτε τι είπε για τα σχόλια της Ελισάβετ Παναγιωτίδου, ο περιφερειακός σύμβουλος Δ. Καρακασίδης, μιλώντας στο δημοσιογράφο Δ. Βακρατσά- Westchannel:

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Ελισάβετ Παναγιώτιδου

Κείμενο kozan.gr

Πηγή βίντεο radioflorina.