Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επιχείρηση έρευνας ορειβάτη που αγνοείται στα Πιέρια

Επιχείρηση για την έρευνα ορειβάτη που αγνοείται στα Πιέρια Όρη έχει στηθεί εδώ και μερικές ώρες από τις αρχές και το Παράρτημα Κοζάνης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης ενώ στις έρευνες συμμετέχουν και 6 άτομα από το Παράρτημα των Γρεβενών (www.hrt.org.gr).

 

Ο 54χρονος ορειβάτης, μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Κοζάνης, απομακρύνθηκε…

από τα άλλα μέλη του Συλλόγου στο χωριό Καταφύγι με κατεύθυνση προς το καταφύγιο της Αβδέλλας, ενώ την τελευταία φορά που επικοινώνησε βρισκόταν στην περιοχή Κατσαρέσκα, σε υψόμετρο περίπου 1.500 μέτρων. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα δυσχερείς, λόγω της πολύ χαμηλής θερμοκρασίας και ορατότητας, αλλά και εξαιτίας του χιονιού που καλύπτει την ευρύτερη περιοχή.

 

Δύο ομάδες ερευνών κινούνται στην ευρύτερη περιοχή των δύο ορειβατικών καταφυγίων που βρίσκονται εκεί όπου εικάζεται ότι χάθηκε ο ορειβάτης, ενώ μία ομάδα ερευνών θα κινηθεί κατά μήκος των δασικών δρόμων της περιοχής, όπου εκτιμάται ότι βρίσκεται ο αγνοούμενος, βάση των τελευταίων πληροφοριών που έδωσε στην τελευταία επικοινωνία του.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 54χρονος είναι έμπειρος ορειβάτης και είχε μαζί του όλο τον απαραίτητο χειμερινό ορειβατικό εξοπλισμό.