Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αναπληρωτής Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Ν.Δ. ο Γιάννης Αντωνιάδης

Ο Βουλευτής της Π.Ε. Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης, με αφορμή την τοποθέτηση του από τον Πρόεδρο της Ν.Δ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ως Αναπληρωτή Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση :
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπο μου , ορίζοντας με Αναπληρωτή Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης . Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να τιμήσω αυτήν την επιλογή κυρίως όμως για να δικαιώσω τις προσδοκίες του αγροτικού κόσμου που αυτήν την εποχή δοκιμάζεται από τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης .
Η αγροτική οικονομία αποτελεί σταθερό πυλώνα στήριξης της οικονομίας της χώρας και για αυτό θα πρέπει να ενισχυθεί μέσα από καινοτόμες πρωτοβουλίες και συντονισμένες ενέργειες οι οποίες περιγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τον αγροτικό τομέα.
Η Νέα Δημοκρατία έχει ιστορικούς δεσμούς με τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα. Σήμερα πρωτοστατεί στην αξιοποίησή τους για την επανεκκίνηση της οικονομίας μας και είναι σε διαρκή διάλογο μαζί τους.»

Γραφείο Τύπου
του Βουλευτή Π.Ε. Φλώρινας Αντωνιάδη Γιάννη

Π. Μελά 43, ΤΚ 53100, Φλώρινα. Τηλ: 23850 44683, φαξ: 23850 25491
Μητροπόλεως 1 & Φιλελλήνων, 10557 Αθήνα τηλ: 2103709405-6,