Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ορκίστηκε σήμερα νέος Περιφερειακός Σύμβουλος ο Νίκος Χατσίδης.

Δηλώσεις Θέμη Μουμουλίδη, Γιάννη Θεοφύλακτου

Όρκίστηκε ενώπιον του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρου Καρυπίδη, ο Νίκος Χατσίδης, νέος Περιφερειακός Σύμβουλος του συνδυασμού ΑλλάΖουμε Εποχή.
Παρών στην τελετή ορκωμοσίας και ο επικεφαλής της παράταξης, βουλευτής Κοζάνης Θέμης Μουμουλίδης.
Ο Νίκος Χατσίδης κατέλαβε τη θέση του κ. Μουμουλίδη στο Περιφερειακό Συμβούλιο, καθώς ο Γιάννης Θεοφύλακτος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, είναι ήδη Βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ και με τη σειρά του είχε υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου.
Ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Καρυπίδης ευχήθηκε καλή θητεία και καλή συνεργασία στο νέο Περιφερειακό Σύμβουλο.
Ο Θέμης Μουμουλίδης συνεχάρη και ευχήθηκε καλή θητεία στο Νίκο Χατσίδη και δεσμεύτηκε ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο του. Εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η παράταξη με τη συμμετοχή του Νίκου Χατσίδη στο Περιφερειακό Συμβούλιο, θα ανταποκριθεί στην ευθύνη που της ανέθεσαν οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.
Από την πλευρά του ο Νίκος Χατσίδης δήλωσε ότι αισθάνεται βαρύ το φορτίο, καθώς η απουσία του επικεφαλής καθιστά δυσκολότερο το έργο του Περιφερειακού Συμβούλου και υποσχέθηκε να διαθέσει όλες του τις δυνάμεις για να ανταποκριθεί στο ρόλο του. Ευελπιστεί δε ότι με τη συμπαράσταση όλων των μελών της παράταξης θα υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα σε όφελος των πολιτών της Περιφέρειας.
Συγχαρητήριο μήνυμα έστειλε ο βουλευτής Κοζάνης Γιάννης Θεοφύλακτος, τονίζοντας:
«Μετά την εκλογή μου στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, είχα δεσμευτεί ότι δεν θα κρατήσω ούτε για μία ημέρα την έδρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, σε περίπτωση που κληθώ να την αναλάβω ως υπ. Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κοζάνης με τον Συνδυασμό του ΣΥ.ΡΙΖ.Α “Αλλάζουμε Εποχή” κατά τις περιφερειακές εκλογές του 2014.
Αφού τήρησα τη δέσμευσή μου αυτή, σήμερα ορκίζεται στο Περιφερειακό Συμβούλιο και αναλαμβάνει Περιφερειακός Σύμβουλος του Συνδυασμού μας, ο πρωτεύσας σε σταυρούς με το ψηφοδέλτιό μας στην Π.Ε. Κοζάνης, Νικόλαος Χατσίδης, στον οποίο εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία!
Η συμβολή του Νίκου Χατσίδη και όλων όσοι στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή είναι πιστεύω απαραίτητη για τις κρίσιμες αποφάσεις που θα ληφθούν για την Π.Ε. Κοζάνης και τη Δυτική Μακεδονία.»
Τις ευχές του με την ευκαιρία της ορκωμοσίας έστειλε στο Νίκο Χατσίδη και ο Σάββας Σαπαλίδης, Περιεφερειακός Σύμβουλος της παράταξης ΑλλάΖουμε Εποχή