Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Πλούσιο το Αστυνομικό Δελτίο στη Δυτική Μακεδονία

Άμεση σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες, (03-02-2017) το πρωί σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Μεικτής Ομάδας Πολυμύλου, τρεις (3) ημεδαποί, ένας 24χρονος, μία 24χρονη και μία 28χρονη, για κλοπή.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενες επιβαίνουσες σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο με οδηγό τον 24χρονο, προσέγγισαν 79χρονο ημεδαπό σε περιοχή της Κοζάνης, προσποιούμενες ότι αναζητούσαν πρακτικό ορθοπεδικό και του αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης χρηματικό ποσό -200€-, ενώ στην συνέχεια επιβιβαζόμενες στο ανωτέρω όχημα, τράπηκαν σε φυγή.

Ύστερα από επιστάμενες αναζητήσεις και έρευνες αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, οι ανωτέρω -3- ημεδαποί εντοπίστηκαν στην περιοχή του Πολυμύλου, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Συνελήφθη 49χρονη ημεδαπή  για κατοχή ναρκωτικών και απείθεια
 
Συνελήφθη χθες, (03-02-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 49χρονη ημεδαπή, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και για απείθεια.
 
Συγκεκριμένα, η ανωτέρω ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών για έλεγχο, ενώ ακολούθως  ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.
 
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Επ αυτοφώρω σύλληψη 51χρονου ημεδαπού για κλοπή πετρελαίου από μηχάνημα έργου της Δ.Ε.Η.

Συνελήφθη σήμερα, (04-02-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 51χρονος ημεδαπός, για κλοπή πετρελαίου.

Συγκεκριμένα, o ανωτέρω κατελήφθη από τους αστυνομικούς εντός εργοταξίου της Δ.Ε.Η. να έχει αφαιρέσει από μηχάνημα έργου ιδιοκτησίας της, ποσότητα πετρελαίου -100- λίτρων περίπου, η οποία αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε σε νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Εξιχνιάστηκε απόπειρα κλοπής σε οικία 

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης απόπειρα κλοπής σε οικία στην Κοζάνη και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 27χρονου υπηκόου Ρουμανίας.

Συγκεκριμένα μετά από αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι την 28-01-2017 το πρωί, ο 27χρονος προσπάθησε να εισέλθει στην οικία 65χρονου ημεδαπού από το παράθυρο του σαλονιού, με σκοπό τη διάπραξη κλοπής, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και τράπηκε σε φυγή.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

 

Δείτε ακόμα