Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Σκληρό “μαρκάρισμα” Ζεμπιλιάδου σε Καρυπίδη – Tι απάντησε ο Περιφερειάρχης. (video)

Σκληρό “μαρκάρισμα” Ζεμπιλιάδου σε Καρυπίδη: “Όταν φώναζες στην πλατεία της Πτολεμαΐδας και ζητούσες παραιτήσεις βουλευτών και υπουργών, είχε πουληθεί μία μετοχή, όπως λες, τώρα, ότι θα κάνεις δυναμικές κινητοποιήσεις εάν και εφόσον πωληθεί έστω και μία μετοχή;” – Tι απάντησε ο Περιφερειάρχης.

kozan.GR

 

Δίνοντας συνέχεια στη χθεσινή συζήτηση του περιφερειακού συμβουλίου, σχετικά με τη μεταφορά του 34% της ΔΕΗ στο Υπερ-Ταμείο, η επί κεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, με ανάρτησή της, σήμερα Σάββατο 1/10, στο facebook, σχολιάζει: “Οι δυσάρεστες εξελίξεις με τη ΔΕΗ αποδεικνύουν πως υπάρχει ο κίνδυνος να πληρώσουμε, δυστυχώς, πολύ ακριβά, και νωρίτερα απ΄ ό,τι είχαμε φανταστεί, το τίμημα του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας. Άνθρωποι που είτε δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς κάνουν ή το καταλαβαίνουν αλλά δεν τους νοιάζει, κτίζουν πολιτικές καριέρες πάνω στα συντρίμμια του τόπου μας, θυσιάζοντας το μέλλον των παιδιών μας.
Ως εδώ όμως. Τακτικισμοί, συμφωνίες κάτω απ΄ το τραπέζι για τη διανομή της εξουσίας, ανίερες συμμαχίες για να εξυπηρετηθούν προσωπικοί στόχοι, την ώρα που ο τόπος κινδυνεύει να «καεί», είναι απαράδεκτες και ανήθικες πρακτικές. Και είναι αυτές που όλοι μαζί πρέπει να πολεμήσουμε, εμείς οι πολλοί που μάθαμε να μην κρυβόμαστε πίσω από μάσκες τις οποίες αλλάζουμε ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες.
Ο αγώνας μας πλέον είναι διπλός. Να μην πληγεί η περιοχή μας και χαθεί ο πλούτος της και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και να απομονωθεί το ψέμα και η υποκρισία καθώς είναι αυτά που μας εμποδίζουν να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όσοι αγαπάμε και πιστεύουμε πραγματικά σ΄ αυτό τον τόπο και τους ανθρώπους του. Και όλοι εμείς είμαστε οι περισσότεροι…”

www.kozan.gr/