Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Εργασιακού Σωματείου Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας

Καταγγελία για τις πρακτικές του κυρίου αντιπροέδρου.
Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που λαβαν δημοσιότητα στο χώρο του Ε.Κ.Α.Β.. Καταγγέλλουμε την συμπεριφορά του αντιπροέδρου που χρησιμοποιεί άλλου είδους πρακτικές και δεν λειτουργεί δημοκρατικά. Το γεγονός ότι συνεχίζεται η κακοδιαχείριση σε βάρος των συναδέλφων που τόσα χρόνια τώρα βάζουν πλάτη για να βοηθήσουν τους πολίτες και να στηρίξουν αυτήν την ταλαιπωρημένη υπηρεσία , ο Κύριος Μυλωνάς Μιλτιάδης απαξιώνοντας κάθε θεσμικό πλαίσιο, νόμους και κανόνες, ερμηνεύοντας τους κατά το δοκούν , μας απείλησε ακόμη και με απόλυση!
Καταστρατηγεί κάθε θεσμικό όργανο νόμιμα εκλεγμένο, στρατολογεί υπαλλήλους που θέλουν να βολευτούν με κάθε τρόπο ώστε να συλλέγει πληροφορίες για να μας έχει «στο χέρι». Έψαξε κάτι να βρει για να έχουμε «λερωμένη την φωλιά μας» ΔΕΝ βρήκε! Επισκέφτηκε το Παράρτημα της Κοζάνης τουλάχιστον (4) με (5) φορές αλλά δεν έκανε το κόπο να μας ενημερώσει ώστε να έχουμε μία συνάντηση και να συζητήσουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν. Αντίθετα:
Είπε ότι κρυβόμαστε! Και ότι ήμαστε τσιράκια άλλων και ακολουθούμε αντιπολιτευτική γραμμή! Απείλησε πρόεδρο σωματείου με πειθαρχικό και απολύσεις συναδέλφων.
Στις περιοδείες του απαξίωνε μονίμως το Σωματείο, ότι δήθεν θα θέσει σε κίνδυνο την δουλειά των υπαλλήλων. Μας είπε ότι «τρομοκρατείτε την κοινωνία της Κοζάνης, είστε τρομοκράτες!», « «το έχετε κάνει μαγαζάκι δικό σας και θα σας τα κόψω εγώ αυτά!». Σε μία πρόσφατη επίσκεψη του, μπροστά στους εκπροσώπους ( που τυχαία , λόγο βάρδιας ήταν εκεί) έλεγε ότι σέβεται το συνδικαλισμό και στην διάρκεια της απουσίας τους ( λόγο περιστατικού) έλεγε ότι κινδυνεύουν όλοι όσοι ασπάζονται τις θέσεις του σωματείου, δημιουργώντας ένα κλίμα ανασφάλειας .

Απαξίωσε τον Διευθυντή του παραρτήματος , δίνοντας απευθείας εντολές σε συγκεκριμένο υπάλληλο, ο οποίος (εκθέτοντας τον ίδιο τον Αντιπρόεδρο), έδινε οδηγίες στους υπαλλήλους για διάφορα επιχειρησιακά θέματα ( Δεν τα κοινοποιούμε για ευνόητους λόγους ) λέγοντας ότι «είναι εντολές Αντιπροέδρου». Τελικά το πρόγραμμα εργασίας ποιος θα το εγκρίνει και ποιος θα το αποφασίζει; Τελικά ποιόν να πιστέψουμε; Να προσέχετε τους αυλικούς σας Κύριε Μυλωνά!
Πριν (3) μήνες ανακοίνωσε ότι θα στελεχωθεί ο Τομέας Καστοριάς με 3-4-2 Διασώστες; Ως τα μέσα Ιουνίου(υπάρχει βίντεο). Που είναι αυτοί οι διασώστες; Από τα τρία νέα ασθενοφόρα μόνο το ένα είναι στελεχωμένο για να καλύπτει 24ωρη βάρδια. Οι συνάδελφοι εκεί αναγκάζονται στα ρεπό τους να καλύπτουν επείγουσες διακομιδές λόγο ελλείψεις προσωπικού και στα Νοσοκομεία. Τα ίδια ισχύουν και για τον Τομέα Πτολεμαΐδας ( Δήμος Εορδαίας ).
Κατηγορεί τα Σωματεία πανελλαδικά για δήθεν παλαιοκομματικές πρακτικές και ο ίδιος ορίζει υποψηφίους, για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ, στους Τομείς προπαγανδίζοντας εναντίον κάθε Σωματείου.
Ας μας πει κάποιος ( εκτός από τον Αντιπρόεδρο ), η προβολή των προβλημάτων από πότε είναι ποινικό αδίκημα; Ας μας πει κάποιος από πότε πληρωνόμαστε από κανάλια; Η είδηση ΔΕΝ είναι ότι ένα δυο ποντίκια έκαναν μαντάρα μερικές κούτες, δυο ντουλάπες μια κουζίνα, η είδηση είναι ότι ένας άνθρωπος που διορίστηκε από την Κυβέρνηση , τα κάνει μαντάρα καθημερινά και την εκθέτει.
Εμείς κύριε Μυλωνά τιμάμε το μεροκάματό μας, και δεν ξεχρεώνουμε υποχρεώσεις! Αυτού του είδους οι τακτικές εκθέτουν και απαξιώνουν τον πραγματικό ρόλο του Ε.Κ.Α.Β.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ          ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ