Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Βαρύτατα πρόστιμα (ύψους 220.000 & 52.000 ευρώ) στους προέδρους των φιλοζωϊκών σωματείων της Κοζάνης

Βαρύτατα πρόστιμα (ύψους 220.000 & 52.000 ευρώ) επιβλήθηκαν στους προέδρους των φιλοζωϊκών σωματείων «Στοργή» και «Αγγίζωο» (Λιάνα & Πατιό), μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 11:30, στα δύο καταφύγια που διατηρούν τα δύο σωματεία. Σύμφωνα με το πόρισμα του ελέγχου, διαπιστώθηκε πως τα 200 ζώα που βρίσκονται στο Καταφύγιο του σωματείου «Στοργή» και τα 50 που βρίσκονται στο καταφύγιο του «Αγγίζωο», δεν έχουν βιβλιάρια υγείας και στα καταφύγια δεν τηρούνται οι κανόνες ευζωίας. Οι δύο πρόεδροι προσήλθαν μόνοι τους στο αστυνομικό μέγαρο Κοζάνης και κρατήθηκαν κάποιες ώρες, προτού αφεθούν ελεύθεροι, λίγο μετά τις 15:00, με εντολή Εισαγγελέα, καθώς θα οριστεί τακτική δικάσιμός για την υπόθεση. Δείτε τι λέει αποκλειστικά στο kozan.gr ο πρόεδρος του φιλοζωϊκού σωματείου Δ. Λιάνας, για ό,τι συνέβη από το πρωί και τι λέει για το δήμο Κοζάνης –

ΠΗΓΗ kozan.gr/ 

το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY της Αστυνομίας

Σύλληψη δύο ημεδαπών σε περιοχές της Κοζάνης για παραβάσεις του νόμου περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Συνελήφθησαν σήμερα (23-06-2016) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης, δύο (2) ημεδαποί, για παραβάσεις του νόμου περίδεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Ειδικότερα, κλιμάκιο αστυνομικών με την συνδρομή κτηνιάτρων της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, πραγματοποίησαν ελέγχους σε περιοχές της Κοζάνης και διαπίστωσαν οι ανωτέρω ημεδαποί να διατηρούν σε ιδιωτικούς χώρους -251- σκυλιά, χωρίς να τηρούν τους όρους και προϋποθέσεις που προβλέπονται από το νόμο περίδεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Σε βάρος των δυο ημεδαπών επιβλήθηκαν ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης.

Δείτε ακόμα