Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Εξιχνιάστηκαν δυο διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν προ πενταετίας

Σχηματίστηκαν σχετικές ποινικές δικογραφίες σε βάρος δύο ημεδαπών

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, δύο διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν προ πενταετίας περίπου στην Κοζάνη και σχηματίστηκαν ποινικές δικογραφίες σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ενός 63χρονου και ενός 24χρονου.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση μετά από αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 63χρονος, αφού παραβίασε την κεντρική είσοδο διαμερίσματος, ιδιοκτησίας 57χρονου ημεδαπού στην Κοζάνη τον Ιούνιο του 2011, αφαίρεσε από αυτό διάφορα χρυσαφικά, χρηματικής αξίας περίπου -12.000- ευρώ, -1- φορητό υπολογιστή και το χρηματικό ποσό των -1600- ευρώ.

Στην δεύτερη περίπτωση, κατόπιν αστυνομικής έρευνας και αξιοποίησης στοιχείων, προέκυψε ότι ο 24χρονος, αφού παραβίασε το παράθυρο καταστήματος, ιδιοκτησίας 64χρονου ημεδαπού στην Κοζάνη τον Ιούνιο του 2011, αφαίρεσε από αυτό το χρηματικό ποσό των -1500- ευρώ.

Προανάκριση για τις δυο υποθέσεις ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.