Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

“Ο ΚΟΥΚΟΣ απ’τα Γρεβενά “πετάει” Κοζάνη” στις 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Δημιουργήσαμε έναν πρεσβευτή του Τόπου μας. Τον προσωποιήσαμε συμβολικά στη μορφή ενός πουλιού που προμηνύει και έχει ταυτιστεί με τον ερχομό της Άνοιξης. Ως εποχής και ως κατάστασης.
Ο Κούκος απ΄τα Γρεβενά, ξεκίνησε τις πτήσεις του και αποδεικνύει πως ο τόπος μας δεν εξαντλείται μόνο ως ένα εκλεκτό σημείο για οικοτουρισμό, γαστρονομία και αναψυχή.
Είναι ένα λίκνο βαθιάς, ιδιαίτερης και διαχρονικής λαϊκής σοφίας.
Εκλεκτέ/ή μας,
σε προσκαλούμε με ιδιαίτερη χαρά, στην παρουσίαση του βιβλίου μας, “ο Κούκος απ’τα Γρεβενά”, που προετοιμάσαμε τα τελευταία τρία χρόνια με πολλή αγάπη και πολύ μεράκι. Θα σε περιμένουμε στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης, την Κυριακή στις 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016, στις 19:00 το απόγευμα, μαζί με τούς κ. Μάκη Νασιάδη, Δημοσιογράφο ΕΡΤ, κ. Κατερίνα Βαρδάκα, Ms Ιστορίας, Ανθρωπολογίας και Πολιτισμού, κ. Θανάση Καλλιανιώτη, Ιστορικό, Δρ. Ιστορίας Α.Π.Θ.

Θα χαρούμε να σε δούμε και να μοιραστούμε μαζί σου, έναν από τους σπουδαιότερους θησαυρούς των Γρεβενών! Την πολύτιμη λαϊκή σοφία του Τόπου μας!

Με χαρά,

Χρήστος & Στέλιος
Παπαλαμπρόπουλος

Ο Κούκος απ’ τα Γρεβενά, εκδόθηκε και κυκλοφορεί από τον γρεβενιώτικο Eκδοτικό Oίκο & Δημιουργικό Γραφείο S+ (αισθeτικό)
Έχει καταχωρηθεί στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας, με αριθμό ISBN: 978-618-82280-0-9