Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ Τ.Ε.Π.

Μετά από την δημοσιότητα που πήρε το θέμα με το περιβόητο ΦΑΞ που έλαβε το Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας στις 7 Μαρτίου 2016 και ώρα 13:38 από το 2463022782 (From : G.N.P MPODOSAKEIO ) στο ΦΑΞ του παραρτήματος Κοζάνης 2461021066.
Λάβαμε την πρωτοβουλία να το κοινοποιήσουμε στα Μ.Μ.Ε. της περιοχής μας, γιατί δυστυχώς κανείς αρμόδιος , είτε λέγεται διοίκηση Νοσοκομείου, είτε Υ.Π.Ε. , δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει το Ε.Κ.Α.Β. Επίσημα και Υπεύθυνα! , για το πώς θα ανταποκριθεί επιχειρησιακά στα επείγοντα περιστατικά! (Σφραγίδες, υπογραφές, αρ. πρωτ. Και ότι άλλο χρειάζεται ένα υπηρεσιακό επίσημο έγγραφο). Σκοπός ήταν και είναι να ενημερώνονται όλοι άμεσα για να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος και ειδικότερα οι ασθενείς! Το χειρότερο δε είναι ότι ακόμη και σήμερα (10/3/2016 12:35μμ ) κανείς μα κανείς δεν έστειλε ένα έγγραφο , το όποιο είτε διαψεύδει είτε δίνει οδηγίες για το πώς θα ανταποκριθούμε στον όγκο των περιστατικών από και προς τα Νοσοκομεία.
Και ενημερώνουμε ότι όταν ένα επείγον περιστατικό δεν μπορεί να το σταθεροποιήσει το πλήρωμα του Ε.Κ.Α.Β. πρέπει να το μεταφέρει στα Τ.Ε.Π. του κοντινότερου υγειονομικού σταθμού (Όλα αυτά σε συνάρτηση με την απόσταση, τον τρόπο και τον χρόνο). Εκεί ο κάθε Γιατρός θεωρείται επιστημονικά ανώτερος από το πλήρωμα του ασθενοφόρου να αντιμετωπίσει και να εκτιμήσει την κατάσταση του ασθενή. Εφόσον κρίνει ότι δεν μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση του ασθενή τότε ενημερώνει το τηλ. Κέντρο του Ε.Κ.Α.Β. και δίνει γραπτή εντολή μετακίνησης στο πλήρωμα (που κάποιοι θέλουν να βάλουν τους οδηγούς του κάθε δήμου να οδηγούν ασθενοφόρα!), ότι είναι πέρα από τις δυνατότητες του , και μεταφέρεται με ασφάλεια στον επόμενο υγειονομικό σταθμό που θεωρείται πληρέστερος και αρτιότερος.
Το Δ.Σ. το Σωματείου επιφυλάσσεται για κάθε επόμενη ενέργεια του με αφορμή τέτοιου είδους συμπεριφορές.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ