Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ψήφισμα συμπαράστασης στον πολυήμερο αγώνα των αγροτών

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των αγροτών που αντιπαλεύουν τις πολιτικές που τους ξεκληρίζουν, προκειμένου να συγκεντρωθεί η γη και η παραγωγή σε λίγα χέρια.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας την αντιλαϊκή πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, χτυπάει από κοινού τους μικρούς και μεσαίους αγρότες, μαζί με τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους, με τη συνεχή μείωση των εισοδημάτων τους και το ξήλωμα των όποιων εργασιακών και κοινωνικών κατακτήσεων έχουν απομείνει.
Αγωνιζόμαστε μαζί με τους αγρότες και το εργατικό-λαϊκό κίνημα για ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για να ακυρώσουμε στην πράξη παλιούς και νέους αντιασφαλιστικούς και αντιλαϊκούς νόμους.
Διεκδικούμε μαζί με τους αγρότες την παραγωγή φθηνών ποιοτικών τροφίμων και προϊόντων για τις ανάγκες της λαϊκής οικογένειας.
Να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη και τη συμμαχία των εργαζομένων στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, με τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους και τους ελεύθερους επαγγελματίες, για να αντισταθούμε και να εμποδίσουμε τη συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής, προτάσσοντας τα πραγματικά εργατικά-λαϊκά συμφέροντα.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων
Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Ο Πρόεδρος

Καραθανάσης Α. Δημήτρης