Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Βράβευση του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, παρουσία του Πρωθυπουργού.

Σε μια σεμνή και συνάμα επιβλητική τελετή όπως και αρμόζει έγινε στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, η απονομή των πρώτων τιμητικών βραβείων του ΕΣΥ, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και όλης της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου υγείας.
Κύριο σημείο της ομιλίας του Πρωθυπουργού ήταν ότι στο επίκεντρο θα είναι η υγεία την επόμενη τετραετία αν μας εμπιστευτούν οι πολίτες στις εκλογές.
Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης τόνισε πως, έχοντας διαχειριστεί ένα σκέλος της πανδημίας, διαπίστωσε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του ΕΣΥ. Η βράβευση – είπε – είναι ενδεικτική, καθώς στα πρόσωπα σας θα βραβευτεί το σύνολο των εργαζομένων στο ΕΣΥ.
Ιδιαίτερη τιμή για το Νοσοκομείο της πόλης μας το οποίο και βραβεύτηκε στη κατηγορία “Αντιμετώπιση έκτακτων και ανθρωπιστικών κρίσεων”.
Το νοσοκομείο εκπροσωπήθηκε από τη Διοικήτρια κ. Καπάτου Ευτυχία και από τη Διευθύντρια της παιδιατρικής κ.Τζιρά Δέσποινα η οποία και παρέλαβε το βραβείο από την αναπληρώτρια υπουργό υγείας κ. Μίνα Γκάγκα.
Άξιο αναφοράς είναι ότι το ΓΝ Γρεβενών ήταν το μοναδικό μικρό περιφερειακό νοσοκομείο που βραβεύτηκε, αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τη πολύ καλή δουλειά που γίνεται τόσο από τη πλευρά της διοίκησης όσο και από το ιατρικό, νοσηλευτικό , διοικητικό κ λοιπό προσωπικό .
Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες μέρες θα προκυρηχθούν 6 μόνιμες θέσεις ιατρών του ΕΣΥ για το ΓΝ Γρεβενών προκειμένου να καλυφθούν κενά που προέκυψαν, δείχνοντας έτσι το έμπρακτο ενδιαφέρον του υπουργείου υγείας και της κυβέρνησης.