Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΤΟ ΒΑΖΑΑR ΤΗΣ “ΕΛΠΙΔΑΣ” ΧΩΡΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ

Οι προσφορές, από δώρα φτιαγμένα με περίσσια καλαισθησία και αγάπη, από εδέσματα και ποτά με εκλεκτά υλικά από φρούτα και λαχανικά εποχής, φτιαγμένα με μεράκι και φροντίδα, στολισμένα με τα Χριστουγεννιάτικα άνθη της ¨Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨ εκτόπισαν τη βροχή, το κρύο και τη μουντάδα και έφεραν
κοντά μας όσους περίμεναν να συμμετέχουν στη γιορτή προσφοράς κι αγάπης.
Στα καλοστρωμένα τραπέζια με τα πολύχρωμα εκθέματα, στολίδια, γούρια, ρόδια, κοσμήματα, εικόνες, στολισμένες πιατέλες, ημερολόγια, παιδικά παιχνίδια, κάλτσες χριστουγεννιάτικες, πολλές χειροποίητες όμορφες κατασκευές, ποτά, γλυκά, μαρμελάδες, πικάντικες σάλτσες και τουρσιά, πισία νηστίσιμα και μη, είχε απ όλα το Χριστουγεννιάτικο Bazaar, μόνο του πουλιού το γάλα έλειπε.
Για να ετοιμαστούν βέβαια όλα αυτά εμπνεύστηκαν, εργάστηκαν, κουράστηκαν για το όμορφο αποτέλεσμα μέλη και φίλοι με αντάλλαγμα την ικανοποίηση της προσφοράς και τη βεβαιότητα ότι έκαναν κάτι για να αισθανθούν όμορφα και να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους, όσοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα δύσκολα. Έρχονται μέρες γιορτών και χαράς, χαράς όμως που δικαιούνται όλοι.
Ευγνωμονούμε και ευχαριστούμε από καρδιάς όσες και όσους πρόσφεραν με την καρδία τους και τον οβολό τους για να μπορέσει η ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α ¨ χέρι με χέρι με το συναίσθημα της ελπίδας να μπούν σε κάθε σπίτι που έχει ανάγκη, και να προσφέρουν ένα χαμόγελο, ένα δώρο, μια προσμονή για ένα καλύτερο αύριο.

Ευχαριστούμε τους: Ελένη Πιστοφίδου και Φρόσω Καραστέργιου(Θεσσαλονίκη), Χριστίνα Τσακνάκη, Αναστασία Κολονιάρη, Θεανώ Λευκού, Χαρούλα Γιάτσιου, Άννα Ζακαΐκα, Κωνσταντίνα Στάμου, Σιούμπουρα Μαλαματή, Ντίνα Ταστανίδου, Βαλεντίνα Ζήκου, Παναγιώτα Νασιάδου, Νίκη Παπαδημητρίου, Αλεξάνδρα Γεωργίτση. Τα μέλη, Κυριακή Εμμανουηλίδου, Μαριά Παπαδημητρίου, Ευαγγελία Καραλή, Ευαγγελία Βάϊου, Μαρία Καναλίδου, Λένα Δρουδάκη, Μαρία Παρασκευΐδου.
Για τα πεντανόστιμα Πισία που με πολύ φροντίδα και τέχνη παρασκεύασε, όπως κάνει τόσα χρόνια τώρα, τη Νίκη Γκαμπράνη , τα υλικά πρόσφεραν οι: Ρήνα Τζάλλα, Δημήτρης Παπαγεωργίου, και τις συσκευασίες ο Κωνσταντίνος Λάτσος. Ευχαριστούμε για τα όμορφα ημερολόγια από ξύλο τους φίλους από το εσπερινό ΕΠΑΛ Γρεβενών και τον εθελοντή μας Γιώργο Δημητριάδη. Ευχαριστούμε για τις τσάντες συσκευασίας τη Δέσποινα Η. Παπανικολάου.

Ήταν προορισμένο να πετύχει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης της ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨. Τόσα πολλά ονόματα, τόσοι πολλοί, μέλη και φίλοι για ένα σκοπό.
Είχε την Ευλογία του Θεού που θέλει όλοι να συμμετέχουμε στη χαρά και στην αγάπη που εμπνέει και φέρνει μαζί της η Γέννηση του Θεανθρώπου.

Ευχόμαστε σε όλους ανεξαιρέτως τους Πολίτες των Γρεβενών
Καλά Χριστούγεννα και η Νέα Χρονιά που ανατέλλει να είναι Ειρηνική και Αίσια.

                Με τιμή το Δ.Σ. της ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨

Δείτε ακόμα