Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Το Νομαρχιακό Τμήμα Γρεβενών της  Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει στις αγωνιστικές πρωτοβουλίες των Γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, που  με αίσθημα αγωνίας για το παρόν και το μέλλον του κοινωνικού  αγαθού της υγείας και της περίθαλψης, που υπηρετούν εδώ και χρόνια, γεγονός που έγινε απόλυτα αισθητό και κατανοητό στα χρόνια της πανδημίας  και συμμετέχει στην συγκέντρωση που πραγματοποιούν την Παρασκευή 7 Απριλίου  12.00 μ. στην Κεντρική Πλατεία.

Η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών είναι αποκαρδιωτική και τραγική. Τα τελευταία χρόνια λόγω των πολιτικών της υποχρηματοδότησης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, που δυστυχώς ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις και συνεχίζει και σημερινή κυβέρνηση, οι ελλείψεις γιατρών σε πολλές ειδικότητες είναι τεράστιες.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση, αντί να προχωρήσει σε στελέχωση του Δημόσιου Συστήματος με μαζικούς μόνιμους διορισμούς γιατρών όλων των ειδικοτήτων, με το νέο νόμο υποβαθμίζει, ξηλώνει και εμπορευματοποιεί το δημόσιο σύστημα Υγείας, διαλύει την όποια πρωτοβάθμια δημόσια περίθαλψη, ενισχύει προκλητικά και γιγαντώνει τον ιδιωτικό τομέα Υγείας, αποτελειώνει το ΕΣΥ,  βάζει την ταφόπλακα του.

Φτάνει πια η κατάσταση δεν πάει άλλο!!

Οι αντοχές των υγειονομικών και των γιατρών αρχίζουν να στερεύουν!

Οι κάτοικοι της περιοχής μας  δεν αντέχουμε να παίζεται η ζωή μας στα ζάρια , να σκεφτόμαστε   μήπως αρρωστήσουμε και να έχουμε το φόβο αν η υπάρχει ή όχι  στο Νοσοκομείο η ανάλογη ειδικότητα, να έχουμε συνεχείς  διακομιδές σε γειτονικά νοσοκομεία επειδή το νοσοκομείο δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του πληθυσμού, δεν αντέχουμε άλλο να βάζουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη και να μετακινούμαστε χιλιόμετρα μακριά από την πόλη μας για να βρούμε την υγειά μας!

Θεωρούμε την Υγεία κοινωνικό αγαθό το οποίο πρέπει να απολαμβάνουν όλοι δωρεάν!!

Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία , τους εργαζόμενους να στηρίξουν τον αγώνα των γιατρών για  την ακύρωση της υποβάθμισης του νοσοκομείου , ενάντια στα σχέδια συγχωνεύσεων-καταργήσεων, ενάντια στην  περαιτέρω μείωση παροχής  περίθαλψης στο νομό.

Καλούμε τους εργαζόμενους,   να πάρουν μέρος μαζικά στη συγκέντρωση  την Παρασκευή 7 Απριλίου , 12:00μ. στην Κεντρική Πλατεία.

ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ- ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΟ-ΙΣΗ-ΠΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Δείτε ακόμα