Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συμμετοχή Σωματείων & Συλλόγων στη σύσκεψη της ΑΔΕΔΥ Γρεβενών για το ζήτημα της θέρμανσης.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ  ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ  ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Το σωματείο μας αποφάσισε να συμμετέχει στη σύσκεψη που διοργανώνει το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Γρεβενών , μετά το κάλεσμα που απηύθυνε στα σωματεία και τους συλλόγους με θέμα το ζήτημα της θέρμανσης .

Οι οικοδόμοι δεν μπορούν να μείνουν αδιάφοροι απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα , όταν μάλιστα τα μέλη μας βρίσκονται για πολλούς μήνες  άνεργοι, με ατέλειωτες ώρες δουλειάς και χαμηλά μεροκάματα.  Καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν στην απεργία της 8ης Νοέμβρη για ζωή με δικαιώματα και το απόγευμα στη σύσκεψη στο Δημαρχείο Γρεβενών στις 5:30 .

………………………………………

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ   ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Γρεβενών αποδεχόμενος το κάλεσμα του Νομαρχιακού Τμήματος  Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ συμμετέχει στη σύσκεψη φορέων, σωματείων ,  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου στις 5.30 μ.μ  στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητήσουν το θέμα της θέρμανσης στο δύσκολο χειμώνα που μας ετοιμάζουν.

Εδώ και μήνες εξελίσσεται ένα ράλι αυξήσεων σε ρεύμα, καύσιμα και είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης που ροκανίζουν όλο και περισσότερο το πενιχρό εισόδημα των εργαζομένων και οδηγούν τη λαϊκή οικογένεια σε απόγνωση.

Δεν ανεχόμαστε άλλο αυτή την κατάσταση

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας να ανταποκριθούνε στο κάλεσμα και να πάρουν μέρος στη σύσκεψη για να καθορίσουμε τα επόμενα βήματά μας.

…………………………………..

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Το ΔΣ του αγροτικού συλλόγου αποδέχεται το κάλεσμα για την σύσκεψη σωματείων ,φορέων ,συλλόγων για την θέρμανση, δηλώνοντας συμμετοχή την Τέταρτη 8 Νοέμβριου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ώρα 5:30 .

Η κατάσταση στον νομό μας γίνεται όλο και πιο δύσκολή με μειωμένο εισόδημα σε συντάξεις, μισθούς , επιδοτήσεις όπως και την αύξηση του κόστους παραγωγής μας, καθιστούν τη διαβίωση δυσβάσταχτη, ο χειμώνας έρχεται αδυνατώντας να ανταπεξέρθουμε στο αυξημένο κόστος ,ηλεκτρικής ενέργειας, πετρελαίου, καυσόξυλων,pellet .

Καλούμε όλους τους αγρότες και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων ,να συμμετέχουν στη σύσκεψη και σε όλες τις κινητοποιήσεις.