Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Σύλλογος Φοιτητών Γρεβενών: Η συμμετοχή σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Από το ξημέρωμα της 1ης Μαρτίου στο αντίκρισμα του φριχτού γεγονότος στα Τέμπη, ως φοιτητές είμαστε και μεις συγκλονισμένοι όπως όλη η κοινωνία . Ακόμα περισσότερο ως φοιτητές που σπουδάζουμε μακριά από τις οικογένειες μας οι περισσότεροι και αναλογιζόμενοι ότι καθένας μας θα μπορούσαμε να είμαστε στην θέση των άτυχων συναδέλφων μας που ταξίδευαν στο μακάβριο τραίνο. Αποφασίσαμε πώς δεν μπορούμε να μείνουμε άπραγοι σε αυτό το έγκλημα πως κάτι πρέπει να πράξουμε ,πως πρέπει να συμμετέχουμε και με τις δράσεις μας να στείλουμε το μήνυμα πως δεν πρέπει να ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.

Ξεκινήσαμε με την αιμοδοσία που διοργανώσαμε άμεσα για τις πρώτες ανάγκες των τραυματιών συναδέλφων μας αλλά και αυτό είναι πολύ λίγο για αυτό που συνέβη .Για να υπάρξει επιτέλους ένα τέλος στις τραγωδίες , για να αλλάξει επιτέλους κάτι σε αυτόν τον τόπο ,για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο που μας αξίζει είναι ανάγκη να βγούμε να φωνάξουμε ,να διεκδικήσουμε το δικαίωμα, να ενωθούν οι φωνές μας, να γίνουν κραυγή να μην ξανά χρειαστεί να θρηνήσουμε ανθρώπους έτσι . Πέρα και έξω από κομματικές και μικροκομματικές σκοπιμότητες πάνω και χώρια από όλα τα κομματικά στεγανά θέλουμε να φτιάξουμε ένα ουράνιο τόξο που να χωρά τα δικά μας όνειρα .

Στα όνειρα μας δεν χωράνε κομματικές ταμπέλες .

Ανακοινώνοντας την συγκέντρωση μας θέλαμε να ενώσουμε την φωνή μας με όλη την κοινωνία των Γρεβενών τους πολίτες της, τους ανθρώπους της πόλης που μας φιλοξενεί και μας αγκαλιάζει .Αναπόσπαστο κομμάτι άλλωστε αυτής της κοινωνίας είμαστε και μεις κατά την διάρκεια της φοιτητικής μας ζωής .

Η ανταπόκριση αυτής της κοινωνίας ήταν απίστευτη, Ξεπέρασε ακόμα και τις ποιο αισιόδοξες μας προσδοκίες. Ο λαός των Γρεβενών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας έγινε ένα με μας , γίναμε ένα με αυτόν Οι πολλές φωνές ακούγονται πιο δυνατά

Τα αιτήματά μας ακούγονται τώρα πιο μακριά .

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε όσους παρεβρέθηκαν στην κοινητοποίηση μας .

Με την στήριξη σας γινόμαστε δυνατότεροι απέναντι στις δυσκολίες της εποχής μας .

–Η συμμετοχή σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο


Για τον Σύλλογο Φοιτητών Γρεβενών
Η πρόεδρος
Χριστίνα Αγκόλλι