Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ     

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ – ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα με βάση την εποχή μας, καλύτερο και ασφαλές μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Χαιρετίζουμε τους εκπαιδευτικούς που ένωσαν τη φωνή τους με τους χιλιάδες διαδηλωτές και απεργούς σε όλη την χώρα, για να ακουστεί παντού ακόμα πιο δυνατά η φωνή των νεκρών που ζητούν δικαίωση!

Κάνουμε το θρήνο οργή και την οργή αγώνα, για να μην επιβληθεί σιωπή. Για την προστασία της υγείας της ζωής του λαού και των παιδιών μας. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας  πιο πολλοί, πιο δυνατοί πιο αποφασισμένοι, συμμετέχουμε στη νέα 24ωρη Γενική  Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη 16 Μαρτίου.

Να δώσουμε μία μεγάλη απεργιακή απάντηση, να εκφραστεί η συσσωρευμένη οργή και αγανάκτηση, ο θυμός.  Την Πέμπτη 16 Μαρτίου να  μην λειτουργήσει κανένα σχολείο.

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς να πάρουν απόφαση συμμετοχής στην απεργία, να πλημμυρίσουν για μια φόρα ακόμη οι δρόμοι της πόλης μας  με διαδηλωτές, απεργούς. Είναι ο μόνος τρόπος για να μη συγκαλυφθούν οι ευθύνες, ο μόνος τρόπος για να αποδοθεί η πραγματική δικαιοσύνη.

Έχουν ευθύνη και πρέπει να απολογηθούν όλες οι κυβερνήσεις  που προχώρησαν στην  απελευθέρωση των μεταφορών, τις ιδιωτικοποιήσεις το κομμάτιασμα του σιδηροδρόμου. Πούλησαν σε εταιρείες σημαντικές υποδομές και αφέθηκαν χωρίς ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας στην τραγική υποχρηματοδότηση.

Όχι μόνο δεν θα περιμένουμε άλλη τραγωδία, αλλά θα παλέψουμε τώρα για ασφαλείς μεταφορές και υποδομές και θα στηρίξουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στους σιδηροδρόμους.

Συμμετέχουν στην Γενική Απεργία την Πέμπτη 16 Μαρτίου  και να παίρνουμε μέρος μαζικά στην Απεργιακή Συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία και ώρα 12.00μμ.:

  • Για να μη συγκαλυφθεί, να μην ξεχαστεί το έγκλημά στα Τέμπη. Να καταδικαστούν οι πραγματικοί ένοχοι στη συνείδηση του λαού και της νεολαίας .
  • Για να έρθει στο προσκήνιο η προστασία του λαού κόντρα στην εγκληματική πολιτική του κέρδους.
  •  Διεκδικούμε ζωή με δικαιώματα με βάση τις σύγχρονες ανάγκες. Υπάρχουν σήμερα πολλές δυνατότητες να ζήσει ο λαός καλύτερα και όχι να σκοτώνεται στο βωμό του κέρδους.

Απαιτούμε:

  • Σύγχρονες δημόσιες, φτηνές και ασφαλείς συγκοινωνίες για όλο τον λαό, ενάντια στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων που θεωρεί την ανθρώπινη ζωή κόστος.
  • Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, αρτιότερη εκπαίδευση, εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών ασφαλείας σε όλα τα ΜΜΜ και άμεση υλοποίηση των διεκδικήσεων των συνδικάτων του κλάδου.
  • Ουσιαστικά μέτρα πρόληψης και προστασίας της ζωής και της περιουσίας του λαού.  Μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σε δημόσιες υποδομές και χώρους δουλειάς.
  • Να σταματήσει η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, της εμπορευματοποίησης και της λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, να σταματήσει να αντιμετωπίζεται η προστασία της εργασίας και της ζωής ως κόστος.
  • Μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

                                              ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 12:00 ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ  ΠΛΑΤΕΙΑ