Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την είδηση του τραγικού θανάτου του 31χρονου αστυνομικού από τα Γρεβενά, που σκοτώθηκε κατά την κατάρρευση του κτιρίου στο Πασαλιμάνι 

Ο άτυχος αστυνομικός από το χωριό Ελεύθερο Γρεβενών, εισήχθη στο σώμα της αστυνομίας ως ειδικός φρουρός και υπηρετούσε στο σώμα ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής. Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν, παράλληλα, σε φορτηγό, όταν βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, προκειμένου να συμπληρώσει το μεροκάματό του.

Την ώρα της κατάρρευσης, στην προσπάθειά του να σωθεί, πήδηξε στο φορτηγό και τον πλάκωσαν τα μπάζα.Οι προσπάθειες απεγκλωβισμού του άτυχου άνδρα, ήταν τιτάνιες.

Στο σημείο έσπευσαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα και ειδοποιήθηκε αμέσως και η 1η ΕΜΑΚ, η οποία μετέβη με διασωστικό σκύλο.

Το κτίριο βρίσκεται επί της οδού Νεωρίων στην ακτή Μουτσοπούλου, στο Πασαλιμάνι. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη για το κτίριο είχε εκδοθεί άδεια εκτέλεσης εργασιών μικρής κλίμακας. «Ένα κτίριο του 1958 νομίζω. Δόθηκε άδεια για εργασίες μικρής κλίμακας. Το τι έγινε μέσα κανείς δεν γνωρίζει», πρόσθεσε ο κ. Μώραλης.

Για την υπόθεση προσήχθησαν επτά άτομα, ανάμεσά τους και ο εργολάβος.

Μετά την είδηση του θανάτου του άτυχου 31χρονου, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος εξέφρασε την οδύνη του για τον αστυνομικό, ο οποίος υπηρέτησε για ένα διάστημα στα μέτρα ασφαλείας στο πολιτικό γραφείο του.

«Εκφράζω την βαθύτατη οδύνη μου για την τραγική απώλεια του αστυνομικού Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου. Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος και Αστυνομικός τον οποίο γνώρισα όταν υπηρέτησε για ένα διάστημα στα μέτρα ασφαλείας στο πολιτικό γραφείο μου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του», έγραψε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Δείτε ακόμα