Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΨΗΦΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ, ΕΤΟΥΣ 2023

Στη χθεσινή του συνεδρίαση, της 19ης Ιανουαρίου 2023, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δεσκάτης, ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, το τεχνικό πρόγραμμα του έτους 2023, συνολικού ύψους αυτού: 12.055.000 ευρώ, το οποίο παρατίθεται παρακάτω αυτούσιο. 

Θετική ψήφο έλαβε το τεχνικό πρόγραμμα, από τους παριστάμενους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ [Δημήτριος Κορδίλας]» και από τους παριστάμενους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ [Γεώργιος Μωϋσιάδης]». Παρών δήλωσαν οι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ [Δημήτριος Καραστέργιος]», ενώ απουσίαζε από τη συνεδρίαση, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτριος Γαλάνης του συνδυασμού «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΕΣΚΑΤΗΣ», λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. 
Υπενθυμίζουμε ότι, εκτός των έργων που αναλυτικά αναφέρονται στο τεχνικό πρόγραμμα του έτους 2023, ο Δήμος Δεσκάτης, ήδη  έχει καταθέσει προτάσεις και μελέτες συνολικού προϋπολογισμού αυτών: 8.971.000 ευρώ. 
Αναλυτικότερα, έχει κατατεθεί στα πλαίσια του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», μελέτη ύψους 48.856 ευρώ για το έργο «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Έκτακτων Αναγκών στο Δήμο Δεσκάτης», προϋπολογισμού  του έργου 2.200.000 ευρώ.  
Επίσης,  τα υπόλοιπα των προτάσεων και μελετών που έχουν υποβληθεί στο ίδιο παραπάνω πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ανέρχονται στο ποσό των 3.871.000 ευρώ. Τέλος, τα υπόλοιπα  των προτάσεων και μελετών που έχουν υποβληθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης για τα ηλεκτρονικά υδρόμετρα και την παρακολούθηση των υδρομέτρων των δεξαμενών ύδρευσης, ανέρχονται στο ύψος των 2.900.000 ευρώ.