Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Πρόγραμμα κατάρτισης στην Ηλεκτροκίνηση

O Σύλλογος Επισκευαστών Αυτοκινήτων Γρεβενων ενημερώνει τα μέλη του για το πρόγραμμα κατάρτισης στην Ηλεκτροκίνηση που διοργανώνεται από  το Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη Δ.ΥΠ.Α.

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου

Μακεδονίας σε συνεργασία με τη Δ.ΥΠ.Α., προσφέρει ένα πιλοτικό πρόγραμμα κατάρτισης στη θεματική ενότητα «Ηλεκτροκίνηση στην Πράξη».

Σκοπός του προγράμματος, συνολικής διάρκειας 62 ωρών (27 ώρες θεωρία και 35 ώρες εργαστήριο), είναι να λάβουν οι καταρτιζόμενοι θεωρητικές και πρακτικές

γνώσεις και δεξιότητες ώστε να είναι σε θέση να επισκευάζουν και να συντηρούν ένα ηλεκτρικό ή υβριδικό όχημα.

Το πιλοτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε 70 ανέργους, επαγγελματίες και εργαζόμενους με επαγγελματική προϋπηρεσία σε συμβατικά συνεργεία αυτοκινήτων που διαμένουν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, καθώς επίσης και σε σπουδαστές των Επαγγελματικών Σχολών Μαθητείας Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Φλώρινας  Καστοριάς  και Γρεβενων της ΔΥΠΑ.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί δια ζώσης σε δυο τμήματα των 35 ατόμων, στις εγκαταστάσεις του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη και τη Φλώρινα.

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει την Τετάρτη 28 Ιουνίου και ώρα 23:59, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στους παρακάτω ηλεκτρονικούς συνδέσμους:

Τμήμα Κοζάνης: https://miskedivim.uowm.gr/evkodypa/register/

Τμήμα Φλώρινας: https://miskedivim.uowm.gr/evdypa/register/

Για περισσότερες  πληροφορίες στο τηλ του συλλόγου 6945797700

                              Για το ΔΣ του Συλλόγου

                        Θωμάς Δημητριαδης Βλάμης