Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2023- 2ο ΓΕΛ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Συγχαρητήριο μήνυμα

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Γρεβενών συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου για τις επιδόσεις τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 και την εισαγωγή τους σε σχολές της επιλογής τους.
Τους ευχόμαστε η ακαδημαϊκή τους πορεία να αποτελέσει μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο στη ζωή τους, αντάξια των απαιτήσεων και των προσδοκιών τους.
Στους γονείς, για τη βοήθεια, τη συμπαράσταση και τη συνεργασία για την επίτευξη των στόχων των παιδιών τους – πλην των συγχαρητηρίων – ευχόμαστε να συνεχίσουν με την ίδια ζέση και προθυμία να είναι δίπλα στα παιδιά τους, αρωγοί σε κάθε δυσκολία.
Στους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν είχαν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, υπενθυμίζουμε ότι η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας με πολλές ευκαιρίες και ότι το μέλλον τους δεν κρίνεται από μία και μοναδική δοκιμασία όπως οι Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, που με συνέπεια και ευσυνειδησία καθοδήγησαν τη μελέτη των παιδιών και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των ονείρων τους.

         Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Γρεβενών

Δείτε ακόμα