Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Π.Ε. Γρεβενών: Ενισχύεται ο στόλος μηχανημάτων έργων – Προμήθεια εκσκαφέα – φορτωτή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενίσχυση του στόλου οχημάτων της Π.Ε. Γρεβενών, με την παραλαβή ενός σύγχρονου τροχοφόρου εκσκαφέα – φορτωτή σήμερα, 23/03/2023, συνολικής δαπάνης προμήθειας 105.000€. Αναμένεται σύντομα και η παραλαβή ενός πολυμηχανήματος (αλατοδιανομέα – λεπίδας αποχιονισμού – χορτοκοπτικού).

Στην παραλαβή του νέου μηχανήματος παρευρέθηκε αυτοπροσώπως ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, κ. Φωλίνας Αθανάσιος, από κοινού με την επιτροπή παραλαβής εκ μέρους των Υπηρεσιών της Π.Ε. Γρεβενών, και του Προϊστάμενους του Τμήματος Μηχανολογικού Εξοπλισμού και του Τμήματος Προμηθειών της Π.Ε. Γρεβενών, κκ. Μπάλλα Στέργιο και Τζιουβάρα Απόστολο.

Τα υπό προμήθεια μηχανήματα έργου θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της υπηρεσίας για αντιμετώπιση των καταστάσεων εκτάκτων αναγκών, όπως αντιμετώπιση φυσικών φαινομένων και καταστροφών (πλημμύρες, πυρκαγιές, κ.λ.π.) και αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεις, βροχοπτώσεις, κατολισθήσεις, κ.λ.π.).

Τα μηχανήματα έργου αποτελούν αναγκαία προσθήκη στον στόλο των υπηρεσιών της Π.Ε. Γρεβενών, διότι λόγω της μεγάλης έκτασης του Επαρχιακού οδικού δικτύου, θα αυξηθεί η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών προς τον πολίτη με φυσική συνέπεια την καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών. Τέλος τα μηχανήματα έργου θα συμβάλουν στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της Π.Ε. Γρεβενών.

Η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει τον μηχανολογικό εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση των δυνατοτήτων των Τεχνικών της Υπηρεσιών, με σκοπό την ταχύτερη και καλύτερη απόδοση των έργων για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                    ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δείτε ακόμα