Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ο Γιώργος Δασταμάνης για όλους και για όλα – «Ποταμός» στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Γρεβενών (video)

Αναλυτική και τεκμηριωμένη ενημέρωση για όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις έδωσε σήμερα στον κόσμο των Γρεβενών, ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης, απαντώντας με ευθύτητα σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν από τους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, στην εφ’όλης της ύλης συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 στο γραφείο του.

Ειδικότερα, ο κ.Δασταμάνης μίλησε διεξοδικά για το Leader, ξεκαθαρίζοντας με ακρίβεια πως έχουν τα πραγματικά γεγονότα και ενημερώνοντας για την κοινή προσπάθεια που υπάρχει με τον Βουλευτή Γρεβενών Γιάννη Γιάτσιο, προκειμένου η πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου να ανακληθεί άμεσα.

Επιπλέον, μίλησε για την πεντακάθαρη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Δήμος Γρεβενών, απαντώντας σε δημοσιεύματα τα οποία χαρακτήρισε «ψευδή και συκοφαντικά» ενώ αναφέρθηκε στην εξυγίανση της ΔΕΥΑΓ αλλά και στην υπόθεση της ΑΝΓΡΕ.

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος Γρεβενών, αφού είπε για τα μεγάλα έργα της Δημοτικής Αρχής που είναι σε εξέλιξη, απαντώντας σε ερώτηση του greveniotis.gr για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, υπογράμμισε ότι θα στηρίξει για επόμενο Δήμαρχο πρόσωπο που προέρχεται από τον συνδυασμό του.