Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

O Δήμος Γρεβενών στην έκθεση «Philoxenia» της Θεσσαλονίκης – Ο φυσικός μας πλούτος στο επίκεντρο.


Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Γρεβενών δίνει το παρών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia», η οποία ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής 20 Νοεμβρίου 2022.
Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η προβολή των πανέμορφων τουριστικών προορισμών της περιοχής των Γρεβενών αλλά και των επιχειρήσεων του κλάδου, συμμετέχοντας ενεργά στη σπουδαία αυτή διοργάνωση, συνώνυμο του τουριστικού επιχειρείν.
Παραδοσιακοί οικισμοί, θεματικά μουσεία, πέτρινα γεφύρια, εκκλησίες και μοναστήρια, πλαισιωμένα από ένα απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό τοπίο με βουνά, δάση, ποτάμια και λίμνες όπου η πεζοπορία, το ράφτινγκ και η χιονοδρομία έχουν τον πρώτο λόγο, προβάλλονται διεξοδικά και επισταμένα με πολλές χρηστικές πληροφορίες μέσω έντυπου και οπτικοακουστικού ενημερωτικού υλικού αλλά και με άμεση διαδικτυακή πληροφόρηση με τη βοήθεια QR codes.
Σας περιμένουμε όλες και όλους να μας επισκεφθείτε στο Περίπτερο 15/Booth 11, όπου έχει στηθεί το Περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο οποίο ο Δήμος Γρεβενών έχει το δικό του σταντ, προσελκύοντας επιχειρηματίες του τουρισμού, αγοραστές από διάφορες χώρες του κόσμου αλλά και απλούς επισκέπτες που αναζητούν πληροφορίες για την επόμενη ταξιδιωτική τους απόδραση.
Επισημαίνεται ότι το Σάββατο 19 Νοεμβρίου η «Philoxenia» θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://philoxenia.helexpo.gr/.

– Σας περιμένουμε!