Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του οδοντιατρικού συλλόγου Γρεβενών με θέμα «Η οδοντιατρική στο επίκεντρο» (βίντεο & φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 στην αίθουσα συνεδριάσεων «Πέτρος Σιούλης» της Π.Ε. Γρεβενών , η ημερίδα του οδοντιατρικού συλλόγου Γρεβενών με θέμα «Η οδοντιατρική στο επίκεντρο».

Διακεκριμένοι ομιλητές παρουσίασαν σε συναδέλφους αλλά και στο κοινό, τις εξελίξεις της οδοντιατρικής επιστήμης με έμφαση στην πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση ασθενειών της στοματικής κοιλότητας που είναι ο καθρέφτης του σώματος μας.

Τις εργασίες τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Ιωάννης Γιάτσιος, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Ευτυχία Καπάτου, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κυριάκος Ταταρίδης, ο Αντιδήμαρχος Δεσκάτης κ. Κοσμίδης, καθώς και πρόεδροι οδοντιατρικών συλλόγων γειτονικών νομών.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε πέρα από τους συμμετέχοντες και στους χορηγούς της εκδήλωσης που η συμβολή τους ήταν καθοριστική στην επιτυχή ολοκλήρωση της.

Για το ΔΣ
Η πρόεδρος
Δέσποινα Μπάκα