Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του γραμματέα ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ για το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών και την ανταπάντηση της Νοσοκομειακής Επιτροπής

Με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του γραμματέα ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΏΝ για το γενικό νοσοκομείο Γρεβενών και την ανταπάντηση της Νοσοκομειακής Επιτροπής Γ νοσοκομείου Γρεβενών δηλώνω ότι ουδέποτε κλήθηκα σε συνεδρίαση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΏΝ για το θέμα που τοποθετήθηκε ο γραμματέας ως εκπρόσωπος! Σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπεί τις απόψεις μου.

Η δήλωση του γραμματέα κ.Κλεισιαρη και ιδιαιτέρως για τους εργαζόμενους ιατρούς και προσωπικό που καθημερινά δίνουν μάχη και υπερβάλλουν εαυτό για να προσφέρουν τα μέγιστα σε δύσκολες εργασιακές νοσοκομειακές συνθήκες. Όσες φορές χρειάστηκα εγώ ή μέλος της οικογένειας μου να νοσηλευτεί η αντιμετώπιση ήταν άριστη τόσο από πλευράς των ιατρών όσο και των νοσηλευτών! Τους αξίζουν συγχαρητήρια διότι μάχονται να κρατήσουν ζωντανό το νοσοκομείο της πόλης μας και οφείλουμε να τους συμπαρασταθούμε και να συμπορευτούμε μαζί τους!!!

ΧΑΝΤΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΛΟΣ Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΏΝ