Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Μαθητικός, πειραματικός διαγωνισμός Φυσικών Επιστημών, με συμμετοχή μαθητικών ομάδων των Α ́ και Β ́ τάξεων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων

Το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Γρεβενών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών διοργάνωσε το Σάββατο, 10-12- 2022 τον τοπικό, μαθητικό, πειραματικό διαγωνισμό Φυσικών Επιστημών, με συμμετοχή μαθητικών ομάδων των Α ́ και Β ́ τάξεων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων.
Στο διαγωνισμό συμμετείχαν δύο (02) ομάδες από το 2ο ΓΕΛ Γρεβενών και μία (01) από το 1ο ΕΠΑΛ Γρεβενών. οι ομάδες εκτέλεσαν πειραματικές δοκιμασίες στη Φυσική, Βιολογία και Χημεία.
Την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα του 1ουΕΠΑΛ Γρεβενών, η οποία θα διαγωνισθεί με τις μαθητικές ομάδες που προκρίθηκαν από τους τοπικούς Διαγωνισμούς των Ε.Κ.Φ.Ε. της Βόρειας Ελλάδας στην τελική φάση του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη, στις 28 Ιανουαρίου 2023.Από τον τελικό διαγωνισμό θα επιλεγεί μία τριμελής ομάδα μαθητών που θα συμμετάσχει στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών (European Olympiad of Experimental Science EOES 2023), η οποία θα διεξαχθεί από τις 30 Απριλίου μέχρι 6 Maΐου του 2023, στην Ρίγα της Λετονίας.
Συγχαίρουμε θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για το ζήλο και τη μεθοδικότητα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους/τις εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσής μας για την εθελοντική τους συμμετοχή και τη σημαντική συμβολή τους στην πραγματοποίηση του διαγωνισμού

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών