Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ απο την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, στο πλαίσιο της προσφοράς, του εθελοντισμού και της κοινωνικής ευαισθησίας, προέβη, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, στη διάθεση ειδών πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης, καθώς επίσης και σε
αριθμό δωροεπιταγών για αγορές σε κρεοπωλεία της πόλης μας, προς το Σύλλογο Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών “ΕΛΠΙΔΑ”, με σκοπό την επισιτιστική και όχι μόνο στήριξη των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
Όλα τα είδη και οι προσφορές συγκεντρώθηκαν με την άμεση ανταπόκριση των μελών μας στο κάλεσμα της Ένωσης, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο, ο καθένας από εμάς, το πόσο σημαντικό είναι να προσφέρεις στο συνάνθρωπο και να βοηθάς.
Οι υπεύθυνοι του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ”, δια στόματος της προέδρου κυρίας Ευαγγελίας Μπόγκια, ευχαρίστησαν την ΕΣΠΕΕΓΡΕ για την πρωτοβουλία της και εξήραν το σημαντικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στη συνεχή κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη.
Την Ένωση εκπροσώπησαν, στην εν λόγω δράση, ο πρόεδρος Χριστόπουλος Νικόλαος , ο αντιπρόεδρος Γκόβας Γεώργιος , ο ταμίας Λέτσιος Ανδρέας και ο γενικός γραμματέας Πέππας Νικόλαος.


Το ΔΣ της Ένωσης ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη της για την έμπρακτη προσφορά τους και εύχεται σε αυτά και τις οικογένειές τους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία ευτυχία και αγάπη.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
-Ο-
Πρόεδρος
Χριστόπουλος Νικόλαος
6981860969
-Ο-
Γεν. Γραμματέας
Πέππας Νικόλαος
6932476504

Δείτε ακόμα