Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΚΚΕ -Τ.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Μετά το και « θάλασσα θα σας φέρουμε», «παγκόσμια πρωτεύουσα» τα Γρεβενά!

Ο πρωθυπουργός από τα Γρεβενά μας υπενθύμισε «τη συμφωνία αλήθειας» της κυβέρνησης με το λαό. Πανάκριβο ρεύμα για το λαό και πακτωλός επιδοτήσεων  στην πράσινη ενέργεια. Κόμπασε για τα κουπόνια του σούπερ μάρκετ το 2023. Το ξεπούλημα της Βασιλίτσας στο μεγάλο κεφάλαιο. Ο πρωθυπουργός, υποστήριξε πως με τη σύμπραξη με ιδιώτη επενδυτή η κυβέρνηση θα μετατρέψει το χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας σε «πρώτο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας», προσπερνώντας την αρνητική πείρα που έχει ο λαός από τις αντίστοιχες ιδιωτικοποιήσεις άλλων χιονοδρομικών, όπου οι επιχειρηματίες αύξησαν τα κέρδη τους λαμβάνοντας και ζεστό κρατικό χρήμα, μετατρέποντας παράλληλα σε ακριβό εμπόρευμα για τον λαό τον χειμερινό αθλητισμό.

Οι πανηγυρισμοί για τον Ε65 δεν μπορούν να κρύψουν ότι προβλέπεται πακτωλός χρημάτων για τις εταιρείες και εντατικοποίηση με χαμηλούς μισθούς για τους εργάτες, για περισσότερα κέρδη στο βάθος του τούνελ τα πανάκριβα διόδια.

Άλλωστε ο πρωθυπουργός έχει δώσει δείγματα γραφής για το  μεγάλο ενδιαφέρον του για να βοηθήσει τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους  το λαό των Γρεβενών. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αρνήθηκε να ικανοποιήσει έστω και ένα αίτημα των φορέων των Γρεβενών όπως κατατέθηκαν επανειλημμένα σε ερωτήσεις στη Βουλή από το ΚΚΕ. Την επίκαιρη ερώτηση για το ζήτημα της θέρμανσης μετά το συλλαλητήριο στα Γρεβενά και τις υπόλοιπες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας, για διπλασιασμό έστω του επιδόματος θέρμανσης,  τα προβλήματα και την ενίσχυση του νοσοκομείου Γρεβενών σε ιατρικό προσωπικό, τις αποζημιώσεις των αγροτών μετά τη χαμηλή παραγωγή σιτηρών το καλοκαίρι του 2022.

Ο λαός των Γρεβενών πρέπει να δώσει ηχηρή απάντηση σε αυτούς που τον αφήνουν να παγώνει το χειμώνα, που ανάγκασαν τους νέους να μεταναστεύσουν και να είμαστε η πρώτη περιφέρεια στη μείωση πληθυσμού, που οδηγούν αγρότες και αυτοαπασχολούμενους στη φτωχοποίηση.

Καμία εμπιστοσύνη, λοιπόν, σε αυτά τα κόμματα. Ούτε η σταθερότητα της ΝΔ με τις νέες «καλές δουλειές», ούτε μια δήθεν “προοδευτική” κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με «άλλο σχέδιο» στο πλαίσιο της ίδιας πολιτικής, μπορεί να ανακουφίσει τα βάσανα του λαού μας. Ό,τι χρώμα και να έχει η επόμενη κυβέρνηση, θα συνεχίσει στον ίδιο αντιλαϊκό δρόμο.

Το ΚΚΕ προτείνει στο λαό έναν ριζικά διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης, που θα έχει στο επίκεντρό του τις πραγματικές λαϊκές ανάγκες. Με τον λαό πιο δυνατό απέναντι στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση, μπορούμε να κερδίσουμε ανάσες ανακούφισης και να ανοίξουμε έναν άλλο ελπιδοφόρο δρόμο.

Άλλωστε οι μάσκες έπεσαν από καιρό,

μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό στο δρόμο της ανατροπής, με δυνατό ΚΚΕ.