Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ισχυρά τα Γρεβενά στο Ρόουντ Άιλαντ με τον Γρεβενιώτη Γενικό Πρόξενο Συμεών Τέγο

Μετά την ευγενική πρόσκληση των ομογενών Πέτρου και Ευστάθιου Κυριακίδη και του συντοπίτη μας Ανδρέα Τζουβάρα, ο Γρεβενιώτης Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Βοστώνη Συμεών Τέγος, έδωσε το παρών στο ετήσιο Χειμωνιάτικο Γλέντι της Ελληνικής Παροικίας της πόλης Νιούπορτ στην Πολιτεία του Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ, το οποίο έλαβε χώρα στις 21 Ιανουαρίου στο Ξενοδοχείο “Wyndham Newport Hotel”, ιδιοκτησίας Κυριακίδη από την Πτολεμαΐδα.

Ο δικός μας Συμεών Τέγος, από την νευραλγική θέση του Γενικού Προξένου, διαπρέπει ως διπλωμάτης και πρεσβευτής της πατρίδας και των Γρεβενών, κάνοντας μας όλους βαθιά υπερήφανους.

Μάλιστα, για τον κ.Τέγο, η γενέτειρά του είναι πάντα ψηλά και μέσα στην καρδιά του, βοηθώντας συνεχώς και με αυταπάρνηση όσους συμπατριώτες μας βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, αποδεικνύοντας ότι τα Γρεβενά είναι μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά όπου Γης.

Επισημαίνεται, ότι στο πλαίσιο της σπουδαίας αυτής φιλανθρωπικής εκδήλωσης, την οποία τίμησε με την παρουσία του και ο Κυβερνήτης του Ρόουντ Άιλαντ Daniel McKee, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, προσφέρθηκαν με πολλή αγάπη στη δραστήρια ενορία του Αγίου Σπυρίδωνα του Νιούπορτ, που αποτελεί σημείο αναφοράς των Ορθοδόξων Αποδήμων της ευρύτερης περιοχής.

Έτσι, για μια ακόμη φορά η Ελληνική Διασπορά στην Αμερική, έστειλε ολόψυχα ένα καθάριο και ειλικρινές μήνυμα ανιδιοτελούς προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης, στηρίζοντας εμπράκτως τους Ορθόδοξους Χριστιανούς της Ομογένειας.

Δείτε επίσης.. Ο γρεβενιώτης Συμεών Τέγος, Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Βοστώνη