Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΣΑΚΕΙΟΥ 1ου ΕΠΑ.Λ. ΔΕΣΚΑΤΗΣ στην 1η Έκθεση & το Συνέδριο με τίτλο «Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας»

Tην Πέμπτη, 9-02-2023, ύστερα από πρόσκληση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, το 1ο Μανουσάκειο ΕΠΑΛ Δεσκάτης συμμετείχε στην 1η Έκθεση και Συνέδριο με τίτλο «Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας» στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης. Στα πλαίσια της έκθεσης και του Συνεδρίου, ο τομέας Γεωπονίας και ο τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού του 1ου Μανουσάκειου ΕΠΑΛ Δεσκάτης παρουσίασαν τις καινοτόμες εκπαιδευτικές δράσεις που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2021-20022. Οι δράσεις  που παρουσιάστηκαν είναι:

·         Η Ραδιοφωνική  Εκπομπή  «ΔΕΣ-ΚΑΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΚΑΤΙ»

·         Ανακύκλωση Ηλεκτρικών Συσκευών

·         Κατασκευή Θερμοκηπίου- Green House Project

·         Κατασκευή Συστήματος Υδροπονίας

·         Παρασκευή Μαρμελάδας

 Στην παρουσίαση των δράσεων συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου: Ζιρίνογλου Πουλχερία  ΠΕ88.02, Λιάκος Ιωάννης ΠΕ88.01, Παπαβησσαρίου Κωνσταντίνα  ΠΕ83, Ίτσκου Ελευθερία ΠΕ83 και Πολυχρονίδης Πέτρος ΠΕ84 . Το συνέδριο παρακολούθησαν και συμμετείχαν 25 μαθητές από την Α΄, Β’ και Γ’ Λυκείου του σχολείου μας. 

Ο Διεθυντής

Καραγιάννης Δημήτριος ΠΕ03

ΤΟ «ΜΑΝΟΥΣΑΚΕΙΟ» ΕΠΑΛ  ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ

ΤΟ «ΜΑΝΟΥΣΑΚΕΙΟ» ΕΠΑΛ  ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ

Οι παρουσιάσεις του σχολείου μας στο συνέδριο

ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΔΩ

ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΕΔΩ

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την έκθεση