Η πόλη γέμισε χρώματα, χαμόγελα και… μανιτάρια!
Η Μανιταροπαρέλαση σκόρπισε κέφι και ζωντάνια, με τους μικρούς μας φίλους από τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά να δίνουν τον ρυθμό με τις πρωτότυπες στολές και τα χαρούμενα τραγούδια τους. Οι δρόμοι πλημμύρισαν από ενθουσιασμό, καθώς μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν την εντυπωσιακή παρέλαση, που έφερε τη μαγεία των μανιταριών σε κάθε γωνιά της πόλης.
Λίγο αργότερα, στην κεντρική σκηνή της Πλατείας Αιμιλιανού, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των σχολείων που διακρίθηκαν στο “Κυνήγι της Χαμένης Μαν’τάρας”. Οι μαθητές που συμμετείχαν στο διασκεδαστικό αυτό παιχνίδι, γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό, ανέβηκαν στη σκηνή για να παραλάβουν τα βραβεία τους, με το κοινό να τους χειροκροτεί θερμά.
Η γιορτή συνεχίστηκε με μουσική από DJ, που ξεσήκωσε τα παιδιά, χαρίζοντάς τους μοναδικές στιγμές χορού και διασκέδασης. Το κέφι και η χαρά ήταν διάχυτα, αποδεικνύοντας πως η Μανιταροπαρέλαση είναι πλέον ένας θεσμός που γεμίζει την πόλη ζωντάνια και φαντασία!



















