Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η “Ε Λ Π Ι Δ Α” ΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ

Εδραιώθηκε μάλλον και το Καλοκαίρι η προσφορά δεμάτων της ¨Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨ στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται και προσδοκούν στην ανθρωπιά μας.

     Για τέταρτη χρονιά φέτος επέκτεινε τη διανομή τροφίμων, εκτός του Πάσχα και των Χριστουγέννων και το 15 Αύγουστο. Όχι πως έκανε και κάτι σπουδαίο, με τόσους φίλους που τη ¨ βομβαρδίζουν ¨ με προσφορές θα ήταν ολιγωρία να μη προσφέρει κι αυτή το ελάχιστο. Το κόστος μικρό το όφελος υπολογίσιμο. Τα δέματα 65 από 15 είδη, 12 κιλά περίπου, καθόλου ευκαταφρόνητα για όσους τα χρειάζονται.

     Ευχαριστούμε θερμά όσους δηλώνουν παρόν, χρόνια τώρα, με εκλεκτά προϊόντα που σίγουρα δε θα μπορούσαμε να τα προμηθευτούμε. Την ΚΟΡΕ Α.Ε. για 65 κιλά ελαιόλαδο ΧΡΥΣΕΛΙΑ, τους Μύλους ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΓΙΑ 65 κιλά αλεύρι, τα Σούπερ Μάρκετς ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ με είδη τροφίμων αξίας 150 € ,  τον παραγωγό Κωνσταντίνο Μέντζιο όσπρια, από το παντοπωλείο της ¨Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨ ζυμαρικά και από αγορά 65 κιλά ζάχαρης.

Με λίγη ώρα δουλειάς μελών του Δ.Σ. τα 65 δέματα ήταν έτοιμα και περίμεναν τους αποδέκτες τους. Τόσο απλά, τόσο εύκολα.

     Φυσικά δεν παραλείπουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας την Παναγία μας που κάτι, σίγουρα, ¨ψυθίρισε¨ στα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατολάκου και κάλεσαν την ¨ΕΛΠΙΔΑ¨ στο Πανηγύρι τους, την παραμονή και ανήμερα της Παναγίας. Πριν καν προλάβουμε να ολοκληρώσουμε τη διανομή δεμάτων.

                                        Με τιμή το Δ.Σ. της ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨