Γρεβενά: Ξανά γέμισαν οι σχολικές αυλές – Το πρώτο κουδούνι και οι Αγιασμοί της νέας χρονιάς (βίντεο-φωτογραφίες)
Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς στις σχολικές αυλές των Γρεβενών – Οι Αγιασμοί σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια
Με χαμόγελα, συγκίνηση αλλά και τον ενθουσιασμό της επιστροφής στα θρανία, χτύπησε σήμερα, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, το πρώτο κουδούνι στα σχολεία των Γρεβενών, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Οι σχολικές αυλές γέμισαν και πάλι με παιδικές φωνές, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, ενώ το πρώτο πρωινό της νέας σχολικής χρονιάς ξεκίνησε με τον καθιερωμένο Αγιασμό, δίνοντας έναν ιδιαίτερο συμβολισμό στη νέα αρχή.
Κοντά στους μαθητές ο Μητροπολίτης Γρεβενών
Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, ο οποίος βρέθηκε κοντά στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα, τελώντας Αγιασμούς σε σχολικές μονάδες της πόλης.
Ο Μητροπολίτης ξεκίνησε στις 9:00 από το 3ο Δημοτικό Σχολείο, ακολούθησε το 1ο Γυμνάσιο–Λύκειο στις 9:30, το 3ο Νηπιαγωγείο στις 10:00 και το ΕΠΑΛ στις 10:30, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το Ειδικό Σχολείο Γρεβενών και τα εσπερινά σχολεία.
Η πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς είναι πάντα ξεχωριστή. Για τους μικρούς μαθητές είναι η αρχή μιας νέας διαδρομής γεμάτης γνώση, νέες εμπειρίες και φιλίες, ενώ για τους μεγαλύτερους αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς τους στόχους και τα όνειρά τους.
Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά των Γρεβενών!








































