Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΓΡΕΒΕΝΑ: Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανίων  (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Παρουσία των τοπικών αρχών και πλήθους πιστών, τελέστηκε το πρωί της Παρασκευής 6 Ιανουαρίου 2023 ο καθαγιασμός των υδάτων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας στα Γρεβενά, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ.Δαβίδ.

Οι σημερινές εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό για την εποχή, λαμβάνοντας χώρα μέσα σε κλίμα θρησκευτικής ευλάβειας και χριστιανικής κατάνυξης.

Στην ποιμαντορική του εγκύκλιο για τα Φώτα ο Σεβασμιώτατος μας τόνισε μεταξύ των άλλων: Η εκκλησία του Χριστού με άγιο ενθουσιασμό και με δάκρυα στα μάτια εορτάζει το μεγάλο και πανίερο αυτό γεγονός. Κρατώντας τον Σταυρό στο χέρι, ολόθερμες στέλνει προσευχές και αγιάζει μ’ Αυτόν τις θάλασσες, τις λίμνες, τα ποτάμια, τις στέρνες, τις πηγές των νερών, την φύση και οι Χριστιανοί αρχίζουν και πάλι το ταξίδι της ζωής με νέα δύναμη, με νέο θάρρος. Σήμερα, ο Χριστός, από τον Ιορδάνη ποταμό, μας καλεί και εμάς να ανοίξουμε διάπλατα και τις δικές μας καρδιές, για να πέσει και στα δικά μας βάθη ο Σταυρός. Οι τρικυμίες της ζωής δεν λείπουν και τη γαλήνη φέρνει μόνο η χάρις του Σταυρού.