Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Έντονη αντίδραση του Γιάννη  Γιάτσιου για την ελλιπή χρηματοδότηση των εκδηλώσεων του Δήμου Γρεβενών

H έγκριση δαπάνης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών για την στήριξη των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Γρεβενών που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Σάκης Φωλίνας με το ποσό τον 4.996 ευρώ προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Περιφερειακού Συμβούλου Δυτικής Μακεδονίας, Μέλους της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας και πρώην Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιάννη Γιάτσιου, ο οποίος ζήτησε μεγαλύτερη οικονομική στήριξη του Δήμου Γρεβενών από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Γιάτσιος επισήμανε ότι κάθε τόπος έχει τις δίκες του εκδηλώσεις και τα δικά του έθιμα που χρειάζονται χρηματοδότηση και θα πρέπει να λειτουργούμε το ίδιο για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και  ζήτησε από τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Μενέλαο Μακρυγιάννη να αυξήσει το Ποσό για το Δήμο Γρεβενών αλλά και αν χρειαστεί να στηριχθεί οικονομικά και ο Δήμος Δεσκάτης για τη Διοργάνωση Εκδηλώσεων.

Στο Αίτημα του Γιάννη Γιάτσιου για αύξηση της Χρηματοδότησης του Δήμου Γρεβενών συμφώνησε και η Αντιπολίτευση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας.