Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΕΦΥΓΕΣ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

Η αγγελία του θανάτου σου Γιώργο, όσο και αν τον φοβόμασταν, μας συγκλόνισε όλους στα Γρεβενά, μας άφησε άφωνους.

Η απώλεια σου βύθισε στο πένθος τους γονείς σου, τον αδελφό σου, την ευρύτερη μεγάλη και πολύ αγαπημένη σου οικογένεια, τους φίλους σου, τους συμμαθητές σου.

Άφησες λαμπρό το αποτύπωμα σου στο χώρο της Μουσικής, προικισμένος από το Θεό, με το Θείο αυτό Δώρο. Μας έκανες υπερήφανους για την επιτυχημένη σου πορεία όπου, με τις μελωδίες του πιάνου σου ‘’ταξίδεψες’’ χιλιάδες φιλόμουσους ανά τον κόσμο. Συντροφιά με την αγαπημένη σου γυναίκα, λαμπάδα αναμμένη δίπλα σου στα καλά και στα δύσκολα κάνατε το όνειρο σας, να υπηρετήσετε την κλασική μουσική, πραγματικότητα. Μέχρι που ήρθε μαύρο σύννεφο ο καρκίνος. Πάλεψες, πάντα με όλη σου την οικογένεια μια γροθιά, με αξιοπρέπεια, με θάρρος, με πίστη στο Θεό. Ήρθε όμως το μοιραίο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ¨ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ¨ συμμετέχει στο βαθύ πένθος τη οικογένειας σας, συμπάσχει μαζί σας και εύχεται ο Θεός να απαλύνει τον πόνο σας. Ευλογία Θεού άλλωστε το ότι είχατε στους κόλπους σας για 36 ολόκληρα χρόνια το Γιώργο. Το Γιώργο που πλέον θα χαρίζει τις μελωδίες του, από την αγκαλιά των Αγγέλων, στις εξαγνισμένες ψυχές του Παράδεισου.

Ας είναι απαλό το χώμα που σε σκεπάζει. Ας παρηγορήσει ο Θεός όσους σε αγάπησαν. Και είναι πολλοί.

Για το Δ.Σ. της ‘’ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ‘’

η Πρόεδρος Ευαγγελία Μπόγκια