Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήριο Στέργιου Πουρνάρα

Σήμερα είναι η πρώτη ημέρα της αποθεραπείας ύστερα από έξι μήνες προληπτικής χημειοθεραπείας και ανοσοκαταστολής. Αισθάνομαι λοιπόν έντονα την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν και μου συμπαραστάθηκαν στην απρόσμενη περιπέτεια της υγείας μου που, όπως φαίνεται από τις τελευταίες εξετάσεις, θα έχει αίσια έκβαση.

            Πρώτα πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλοδύναμο Θεό και τους Αγίους που σίγουρα θα έβαλαν το χεράκι τους, καθώς η διάγνωση έγινε στις 20 Ιουλίου του 2022 του Προφήτη Ηλία, η εγχείριση στις 26 Ιουλίου της Αγίας Παρασκευής, στο Νοσοκομείο « Άγιος Λουκάς ». Συμπτώσεις τυχαίες θα μου πει κάποιος και ίσως να έχει δίκιο. Εγώ όμως τρέφω μεγάλη ευσέβεια στα Θεία και βαθιά πίστη και αυτό σίγουρα με βοήθησε πολύ.

            Πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη νιώθω στην Ιατρική Επιστήμη και συγκεκριμένα στους έγκριτους ιατρούς:

            α) κ. Στέφανο Στεφανίδη, γαστρεντερολόγο, ο οποίος έκανε τη διάγνωση CA18 παχέος εντέρου σιγμοειδούς που με κατεύθυνε σωστά και με ενθάρρυνε εξαρχής,

            β) κ. Χαράλαμπο Ιακωβίδη, χειρούργο, ο οποίος ανέλαβε να με εγχειρίσει λαπαροσκοπικά και μέσα σε τρεις ημέρες ανέρρωσα και πήγα στο σπίτι μου. Γεια στα χέρια του.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο Νοσοκομείο «Άγιος Λουκάς» και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι είσαι σε ξενοδοχείο και όχι σε Νοσοκομείο με την εικοσιτετράωρη και πολύ θερμή φροντίδα.

            γ) Το Θεαγένειο Νοσοκομείο και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας «Νίκος Κούρκουλος» καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δεν υστερεί σε τίποτα από τα ιδιωτικά Νοσοκομεία. Όσες φορές χρειάστηκε να τα επισκεφτώ είχα άμεση εξυπηρέτηση, ανθρώπινη φροντίδα και άφθονα χαμόγελα.

            Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την γαστρεντερολόγο κυρία Γεωργία Λαζαράκη που ανέλαβε τη θεραπεία μου και με μεγάλη ηρεμία και επιστημοσύνη με κατεύθυνε και με ενθάρρυνε σε όλες τις επισκέψεις μου, μαζί τους συνεργάτες της.

            Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάρα πολλού φίλους, τα μέλη και το ΔΣ του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών, που έδειξαν αμέριστο ενδιαφέρον και μου συμπαραστάθηκαν σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας μου.

            Την οικογένεια μου και τους συγγενείς μου που με στήριξαν νυχθημερόν από κοντά και περάσαμε μαζί αυτή την περιπέτεια.

            Κλείνοντας, θέλω να τονίσω ότι καλό είναι  να προνοούμε και να φροντίζουμε την υγεία μας κάτι που εγώ αμέλησα. Αλλά και όταν μας βρει η αρρώστια, οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε με θάρρος και θετική σκέψη. Ο φόβος και ο πανικός δεν είναι καλοί σύμβουλοι.

                                    Στέργιος Πουρνάρας, φιλόλογος – μουσικός,

                                    Πρόεδρος Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Γρεβενών

Δείτε ακόμα