Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δικαίωση για Κουπτσίδη, επιστρέφει στην ΕΕ της ΕΠΟ

Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης δικαιώθηκε ομόφωνα από το Εφετείο Κακουργημάτων, με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα εισαγγελέα κι επιστρέφει τόσο στην προεδρία της ΕΠΣ Γρεβενών, όσο και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.
Ο άλλοτε νομάρχης και δήμαρχος Γρεβενών είχε τεθεί σε αργία τον περασμένο Ιούνιο μετά από απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας λόγω παραπεμπτικού βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών για κακούργημα, με αποτέλεσμα και την έκπτωσή του τόσο από την τοπική ποδοσφαιρική Ένωση, όσο κι από την ΕΕ της ΕΠΟ.

Στη δίκη ωστόσο που έγινε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ο Δημοσθένης Κουπτσίδης δικαιώθηκε με ομόφωνη απόφαση, τόσο της έδρας, όσο και του εισαγγελέα, το οποίο σημαίνει ότι δεν μπορεί πλέον να καταθέσει κανείς προσφυγή.

Πλέον ο κ.Κουπτσίδης πρόκειται να επιστρέψει άμεσα και στα ποδοσφαιρικά του καθήκοντα. Τις προσεχείς ημέρες θα αναλάβει εκ νέου την προεδρία της ΕΠΣ Γρεβενών, ενώ πιθανότατα στη μεθεπόμενη συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ θα αποφασιστεί και η επιστροφή του, αντί του προέδρου της ΕΠΣ Πιερίας, Αστέριου Τόκα που τον είχε αντικαταστήσει. Επιπλέον, αναμένεται να αναλάβει εκ νέου και πρόεδρος ασφαλείας στην Ομοσπονδία.