Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Δεν υποχωρούν οι αγρότες, κλιμακώνουν μπλόκα και κινητοποιήσεις

Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης δεν έχουν ικανοποιήσει τους αγρότες που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με μπλόκα και συμβολικούς αποκλεισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 17/2/2024, οι αγρότες πραγματοποίησαν πορεία με τα τρακτέρ τους μέσα στην πόλη των Γρεβενών και στη συνέχεια επέστρεψαν στον μπλόκο της Μυρσίνης δίπλα στον Ανατολικό κόμβο της Εγνατίας.

η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:

Συνεχίζουμε δυναμικά να διεκδικούμε την επιβίωση μας , και τα δίκαια αιτήματα μας.       

– Μείωση του κόστους παραγωγής με μέτρα όπως: Θεσμοθέτηση αγροτικού αφορολόγητου πετρελαίου, πλαφόν 7 λεπτά/KWh στο αγροτοκτηνοτροφικό ρεύμα, επιδότηση μέσων, εφοδίων και ζωοτροφών και κατάργηση του ΦΠΑ.

— Να μην εφαρμοστεί και να επαναδιαπραγματευτεί η Νέα ΚΑΠ.

— Αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος σε καλλιέργειες που έχουν απώλεια παραγωγής η οποία δεν καλύπτεται από τον ΕΛΓΑ καθώς και σε προϊόντα φυτικής και ζωικής παραγωγής που πουλήθηκαν κάτω από το κόστος παραγωγής. Αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ για όλες τις ζημιές και νόσους στο 100% της πραγματικής ζημιάς και όχι της ασφαλιζόμενης αξίας.

— Να παρθούν μέτρα και να γίνονται έλεγχοι από την κυβέρνηση για να σταματήσουν οι «ελληνοποιήσεις» προϊόντων φυτικής, ζωικής και μελισσοκομικής παραγωγής.

— Τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής ώστε να έχουν εισόδημα για τις βιοποριστικές και καλλιεργητικές ανάγκες τους.

Γι’ αυτό το λόγο κλιμακώνουμε με διάφορες δράσεις και θα συμμετέχουμε στην μεγάλη πανελλαδική συγκέντρωση της Αθήνας.

Οι εγγραφές για το λεωφορείο γίνονται στο μπλόκο Γρεβενών μέχρι την Κυριακή.

Δείτε ακόμα