Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

«Έπιασαν τόπο οι παρεμβάσεις της Ένωσής μας».

   Άμεσα αντιληφθήκαμε το πρόβλημα υποστελέχωσης των Υπηρεσιών μας και το επικοινωνήσαμε στο υψηλότερο επίπεδο Φυσικής και Πολιτικής ηγεσίας, έχοντας στο πλευρό μας την Π.Ο.ΑΣ.Υ και τον Bουλευτή Γρεβενών. 

  Αποφάνθηκε λοιπόν το συμβούλιο μεταθέσεων του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας να ενισχύσει τη Διεύθυνση μας με 11 συναδέρφους!!!

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε:

την Π.Ο.ΑΣ.Υ που πάντα βρίσκετε πλάι στα καθημερινά προβλήματα της Ένωσής μας και τον Βουλευτή Γρεβενών κ. Ιωάννη Γιάτσιο που άκουσε το πρόβλημα μας και προέβη άμεσα σε συναντήσεις με την Πολιτική και Φυσική ηγεσία, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος της κάλυψης οργανικών θέσεων της Δ.Α Γρεβενών.

  Η σημαντική αυτή ενίσχυση, θα συμβάλει στην καλύτερη αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής του Νομού μας.


Όμως δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς!!!!!

  Σε λίγες μέρες το Τμήμα Δοκιμών Αστυφυλάκων Γρεβενών θα υποδεχτεί 200 νέους δόκιμους αστυφύλακες των οποίων η διαχείριση απαιτεί αρκετό ανθρώπινο δυναμικό!

  Ήρθε η ώρα να βάλουμε στο τραπέζι το θέμα των ενισχυτικών αποσπάσεων συναδέρφων απ’ όλη την Ελλάδα προς το Τ.Δ.Α. Γρεβενών, όπως άλλωστε αυτό γινόταν κάθε έτος πριν ανασταλεί η λειτουργία του!! 

ΥΓ : Σας θέλουμε όλους δίπλα μας στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά και είναι πολλά!!!!