Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΔΔΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Ευχαριστήριο για θερμαντικά σώματα

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών, ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δασταμάνη Γεώργιο, τον Αντιδήμαρχο Εμπορίου και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών κ. Πέτρου Χρήστο, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας για την αντικατάσταση των θερμαντικών σωμάτων του Γυμναστηρίου του Σχολικού συγκροτήματος, στο οποίο στεγάζονται οι σχολικές μονάδες του 2ου Γυμνασίου, 2ου ΓΕΛ, Εσπερινού Γυμνασίου και Εσπερινού ΓΕΛ Γρεβενών.
Η αντικατάσταση των θερμαντικών σωμάτων κρίθηκε επιβεβλημένη λόγω επικινδυνότητας για την ασφάλεια των μαθητών/τριών και αθλητών/τριών, που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του Γυμναστηρίου. Συγκεκριμένα, αντικαταστάθηκαν δεκαοκτώ (18) σώματα τύπου φέτες δαπέδου με αιχμηρές άκρες με τέσσερα (04) αξονικά αερόθερμα υπερυψωμένα με πλέγμα προστασίας.
Ευχαριστεί, επίσης, θερμά τους Υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γρεβενών με τη συμβολή των οποίων ολοκληρώθηκε άμεσα η εγκατάσταση των θερμαντικών σωμάτων στο χώρο του Γυμναστηρίου.

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών
Σουμέλα Ατματζίδου