Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΔΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Η κατρακύλα του εργοδοτικού συνδικαλισμού δεν έχει πάτο!!!

             Συγκέντρωση κεντρική πλατεία                    Συγκέντρωση Εργατικού Κέντρου

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, τους νέους, τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους τις γυναίκες που συμμετείχαν στις μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις, στις διάφορες κινητοποιήσεις όπου έγιναν «η φωνή των νεκρών» και απαίτησαν «το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί»

Με αφορμή την πανελλαδική απεργία στις 16 Μάρτη που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ σε Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, τις αποφάσεις φορέων φοιτητών, αγροτών και αυτοαπασχολούμενων για να εκφραστεί όσο πιο μαζικά γίνεται η οργή και η αγανάκτηση του λαού, καλέσαμε τη διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Γρεβενών  να συντονιστούμε ώστε να πραγματοποιήσουμε κοινή συγκέντρωση με τους εργαζόμενους  στο δημόσιο, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους φοιτητές και τους νέους.

Δυστυχώς  η πλειοψηφία του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου αρνήθηκε την πρότασή  μας και αποφάσισε να καλέσει σε συγκέντρωση χωρίς καμία συνεννόηση με κάποιον άλλο φορέα  στις 10 το πρωί στη Λαχαναγορά. Από την πλευρά μας συνεχίσαμε την προσπάθεια για κοινή συγκέντρωση , όμως η πλειοψηφία της διοίκησης επέμεινε στην απόφασή της.

Όσο κι αν ψάξαμε στην πλατεία (όπως δείχνει η φωτογραφία ήταν άφαντοι)… Τελικά βρέθηκαν.. Είχαν πάει στην εργασία τους, τη μέρα της πανελλαδικής απεργίας!!!

 Καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό των Γρεβενών να βγάλει τα συμπεράσματα του για το ρόλο του εργοδοτικού –κυβερνητικού συνδικαλισμού. Είναι επικίνδυνοι,  γιατί δεν τους νοιάζει καθόλου για τον εκφυλισμό που έχουν οδηγήσει το Ε.Κ Γρεβενών σε μια περίοδο που οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη όσο ποτέ δυνατά και αξιόπιστα σωματεία μπροστά στην φτώχια και εξαθλίωση, στην επίθεση της εργοδοσίας και των κυβερνήσεων.