Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Δ.Τ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Χαιρετίζουμε όλους τους  αγρότες και κτηνοτρόφους που ξεπέρασαν ψεύτικα διλήμματα, πιέσεις, και βγήκαν στους δρόμους. Όλους όσοι συμμετείχαν στο μπλόκο και στις άλλες κινητοποιήσεις που πραγματοποιήσαμε υπό την πίεση των πολλών και οξυμένων προβλημάτων που δημιούργησαν όλες οι κυβερνήσεις με τις πολιτικές τους, δίνοντας δίκαιο, αξιοπρεπή και περήφανο αγώνα για την επιβίωσή μας , για να μείνουμε στα χωράφια και τα χωριά μας.

Χαιρετίζουμε όλους τους φορείς και σωματεία των Γρεβενών, που στήριξαν πολύπλευρα τον αγώνα μας, εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στο δίκαιο των αιτημάτων μας. Δίνοντας δύναμη  στον αγώνα μας, συμμετέχοντας στις δράσεις μας και με επισκέψεις στο μπλόκο μας.

Ο αγώνας μας έδειξε ότι δεν παλεύουμε μόνο για μας. Τα αιτήματά μας αφορούν όλο το λαό γιατί τόσο στο ράφι όσο και στο χωράφι είναι ίδια η αιτία που εξανεμίζει το εισόδημα.

Είμαστε οργισμένοι από την αναλγησία της κυβέρνησης που για μας  πρέπει να ξύσει τον πάτο του βαρελιού αλλά προσφέρει απλόχερα αφορολόγητο πετρέλαιο στους εφοπλιστές, δεν πειράζει τα τεράστια κέρδη των παροχών ενέργειας για να μας δώσει 7 λεπτά στην κιλοβατώρα.   

Δώσαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχη απέναντι σε όλους αυτούς που μας δημιουργούν το πρόβλημα, την κυβέρνηση, τους εμποροβιομήχανους και την νέα ΚΑΠ που μας ξεκληρίζει.

Είμαστε περήφανοι που συμμετείχαμε στην μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Αθήνα, που συμβάλλαμε και εμείς να ακουστεί το μήνυμα των αγροτών ακόμα πιο δυνατά «ότι δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψίχουλα», κάτι που κρατάμε ως μεγάλη παρακαταθήκη για την συνέχεια του αγώνα μας.

Σήμερα μετά από συνέλευση του μπλόκου μας αποφασίσαμε συντεταγμένα και οργανωμένα όπως ξεκινήσαμε να επιστρέψουμε στα χωριά μας  μετά από 6 εβδομάδες στο δρόμο.

Ταυτόχρονα πραγματοποιήσαμε μηχανοκίνητη πορεία στην πόλη των Γρεβενών για να δηλώσουμε ότι ο αγώνας μας δεν σταματάει , ότι θα συνεχιστεί και με άλλες αγωνιστικές  μορφές τις επόμενες ημέρες καθώς η κυβέρνηση συνεχίζει να μας εμπαίζει .

Ήμαστε ήδη νικητές δίνοντας ένα σημαντικό αγώνα πανελλαδικά συντονισμένο , ήμαστε ήδη νικητές διότι  οι υποχωρήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής από την κυβέρνηση δεν θα γινόταν αν δεν διεκδικούσαμε και αγωνιζόμασταν με τα τρακτέρ μας στον δρόμο.  

Είναι σημαντικό ότι ο Αγροτικός μας Σύλλογος βγαίνει πιο δυνατός μέσα από αυτή την μάχη και με νέες δυνάμεις στον αγώνα .

Με το κεφάλι ψηλά και με αγωνιστικό ενθουσιασμό συνεχίζουμε δυναμικά, δεν σταματάμε εδώ ,είμαστε περήφανοι για τον αγώνα μας ,ο οποίος συνεχίζεται με διάφορες μορφές.

Επόμενος σταθμός η πανελλαδική απεργία στις 28 Φλεβάρη και συγκέντρωση των σωματείων στην κεντρική πλατεία στις 11πμ.

Θα είμαστε εκεί με τα τρακτέρ μας και τα δίκαια αιτήματα μας.

.